Egyéb kategória

A Dal első középdöntőjén Tolvai Reni volt a magyarok Marilyn Monroe-ja

Egyre jobban közeleg az Eurovíziós Dalfesztivál, amit idén Stockholmban rendeznek meg. Már itthon is lezajlottak az elődöntők, most pedig sor került az első középdöntőre, ahol kiderült, kik jutnak tovább a döntőbe első körben.
vous - 2016.02.13.
A Dal első középdöntőjén Tolvai Reni volt a magyarok Marilyn Monroe-ja

Lezajlott A Dal első középdöntője, amiben ismét tíz produkciót láthattunk. Megmondom őszintén, hogy egyik előadástól sem ájultam el. Lehet, mondom, lehet, hogy velem van a probléma, de mindegyik zenész produkciója koppintásnak tűnt. Mind a hangzást, mind a ritmust egy külföldi előadóhoz tudtam hasonlítani. A színpadon láthattuk Tolvai Renit, Petruskát, Agárdi Szilviát, Benjit, Oláh Gergőt, a B the Firstöt, a Kállay Saunders Bandet, a Karmapolis & Szécsi Böbét és a Mushut.

Forrás:
Facebook/A Dal

Ha választanom kéne a produkciók közül, akkor Petruskára és a B the Firstre tenném le a voksomat. Úgy éreztem, hogy azok már közelítenek az eredetiséghez, és azokhoz a zenékhez, amiket manapság szeretnek a fiatalok. Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi zenész produkciója nem nyerhette el senkinek a tetszését.

Emellett Tolvai Reni előadása érdemel említést: elképesztően látványos volt, a ruhája pedig a kivillanó hosszú lábaival, plusz a harisnyatartóval igazán szexi volt. Bármelyikünk megirigyelhetné. Az egyik zsűritag, Frenreisz Károly ki is emelte, hogy teljesen úgy nézett ki, mint Marilyn Monrore. Tolvai Reni a mi kis Marilyn Monroe-nk. Milyen aranyos! Produkcióját és a ruhát megnézhetitek újra itt.

A döntőbe Petruska, Oláh Gergő, a Kállay Saunders Band, valamint a Mushu jutott be. A Dal felfedezettje pedig, aki 200 ezer forintot nyert, Petruska lett.

Ajánlott cikkek