Egyéb kategória

Monica Lewinsky emojikkal harcol az internetes zaklatás ellen

Monica Lewinsky folyamatosan új módszereken gondolkozik, hogy megfékezze az internetes megfélemlítést és az erőszakot, mivel ő volt az első, aki jó hírnevének elvesztését a világhálónak köszönhette. Most a Vodafone-nal közösen harcol a zaklatás ellen egy tucat támogató emojival.
vous - 2016.02.10.
Monica Lewinsky emojikkal harcol az internetes zaklatás ellen

Monica úgy gondolja, a kommentek és az üzenetek széles platformot nyújtanak a gyűlölködésnek. Szerinte a legnagyobb gond az, hogy az áldozatok úgy érzik, nem lehet elérni a zaklatókat – most azonban talált egy megoldást, hogy támogassa őket.

A Vodafone-nal közösen létrehozta a #BeStrong, vagyis #LégyErős emojikat és szimbólumokat, melyek támogatást közvetítenek – írja a Hello Giggles. A #Be Strong emojik lényege, hogy megvigasztalhassatok valakit szavak nélkül is. Így könnyen és gyorsan tudathatjuk ismerőseinkkel, hogy bármi történik, mellettük állunk.

Forrás:
Vodafone/ itunes.apple.com

Szerintetek jó ötlet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!