Egyéb kategória

A félénk emberek is flörtölnek – ismerjétek fel a finom jeleiket!

Általános tévhit, hogy a félénk emberek angyalok, akik hírből sem ismerik a flörtöt, és nem éri meg velük vesződni. Én meg azt mondom, megéri átverekedni magatokat a kezdeti zavaron, mert igazi fenevadra bukkanhattok.
vous - 2016.02.15.
A félénk emberek is flörtölnek – ismerjétek fel a finom jeleiket!

A dolgotok csak annyi, hogy félresöpörjetek mindenféle tévhitet a félénk emberekkel kapcsolatban, és bevéssétek az eszetekbe a következő fontos tényeket. Így tuti nem követtek el hibákat a flörtölésben, ha őket szemelitek ki magatoknak, sőt, lehet, még ők küldenek felétek pimasz jeleket, csak fogalmatok sincs róla.

Egészen finom gesztusokat használnak

Nem ők lesznek azok, akik rátok másznak, és felkérnek a táncra, és nem ők fognak beszólni valami szexit, de ők lesznek azok, akik elkapják a tekintetüket rólatok, és rátok mosolyognak a szoba túlsó végéből. Olvassatok a finom jelzésekből!

Először rendkívül zavarba jönnek

Ha megszólítjátok őket, valószínűleg annyira zavarba jönnek majd, hogy kuncognak, értelmetlenségeket mondanak, és elpirulnak, ami mellesleg egész szexi tud lenni. A félénk emberek nevetgélései és zavarai nem megjátszottak: ők tényleg spontánul így flörtölnek. Véletlenül.

Lehet, hogy dadognak és idegesek

Forrás:
pixabay

Gyakori, hog zavarukban az idegesség összes jelét megtalálhatjátok rajtuk: dadogás, izzadás, vakarózás. Ez annál súlyosabb náluk, minél jobban tetszetek nekik. Ha meg se szólal, jobb, ha újraélesztitek.

Online igazi ragadozók

Bizony ám! Kieresztik a karmaikat, bekebeleznek, elcsábítanak, és nagyon pimaszak! Így, ha meg akartok hódítani egy félénk srácot, kezdjetek vele ki online! Már ha nem ő kezd ki veletek előbb…

Nem szeretnek magukról beszélni

Tudnak kérdezni és beszéltetni, ám annál kevesebbet árulnak el magukról. Ez is a csáberejük közé tartozik, hogy éreztetik, milyen jó hallgatóság is ők, ti pedig élvezitek, hogy a figyelmük középpontjában vagytok, ami a búcsú után meglehet, hiányozni fog. Ügyes, ügyes!

Ittasan jobban flörtölnek

Mint mindenki, ők is lazábbak lesznek néhány pohár sör után, persze, ez nem egy jó ok arra, hogy leitassátok őket. De egyáltalán ne lepődjetek meg azon, ha egyik pillanatban némán ülnek mellettetek, a másikban pedig ontják magukból a körmondatokat.

Adjatok hát esélyt a félénk srácoknak is, ne ítéljetek első benyomás alapján, egyáltalán nem biztos, hogy bizonytalan pasit fogtatok ki a személyükben. Sőt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!