Egyéb kategória

Nem csak szerelmesek készíthetik el a legszebb Valentin-napi sminkeket!

Hatalmas tévedés, hogy a szerelem ihlette sminkeket csak a valóban szerelmes lányok készíthetik el maguknak. És még azt sem lehet mondani, hogy a Valentin-napi smink giccses, és túlontúl piros vagy rózsaszín. Itt a bizonyíték, hogy igenis jól mutatnak a szingli csajokon is!
vous - 2016.02.07.
Nem csak szerelmesek készíthetik el a legszebb Valentin-napi sminkeket!

Szerelem ihlette hajszíneket már mutattam nektek, most pedig csodaszép sminkeket hoztam. Biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb a körmötökre is ki fogunk térni, addig viszont itt megnézhetitek, milyen menő most a térhatású manikűr. Összegyűjtöttem nektek olyan YouTube-videókat, amikből ti is inspirálódhattok, ha a tökéletes Valentin-napi sminket keresitek.

Szingli csajok, ne csüggedjetek! Direkt olyan videókat hoztam nektek, amik segítségével ti is bármikor elkészíthetitek magatoknak a sminkeket. Fel a fejjel, majd jövőre lesz valaki, akivel romantikázhattok. Addig pedig gyönyörködjetek ezekben a csodasminkekben!

Az örök klasszikus

Ahogy a videóban a lány is mondja, ez az a Valentin-napi smink, ami mindkét csajtípusnak jól áll. Annak is, aki épp szuperszerelmes, és rózsaszín ködös fátyol mögött él, és annak is, aki élvezi a szinglilét minden percét. Egyszerű cicaszemek, csodaszép vörös rúzs. A legklasszikusabb választás, ami mellett dönthettek.

Bajban vagytok a cicasminkkel? Itt megnézhetitek, hogy Detti, A VOUS sminkese hogyan készíti el a legegyszerűbben!

A legszebb ajkak

Carly Bybel, a YouTube egyik leghíresebb – és talán legszebb – sminkese mindig olyan gyönyörű sminkeket készít el, hogy ülök a videó előtt, és hitetlenkedve fintorgok, mert szinte lehetetlennek érzem, hogy ezeket bármikor is el tudom majd készíteni magamnak. Aztán hamar rájövök, hogy semmi sem lehetetlen, így jó tanácsként tőlem, nektek: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.

Így van ezzel a szépséges Valentin-sminkkel is, amihez három színű rúzs is passzol. A döntés a ti kezetekben van!

A rózsaszín csillogás

Ha már Valentin, akkor szerelem. Ha már szerelem, akkor piros és rózsaszín. Bár szerintem sokkal inkább a piros az, ami kifejezi a szerelmet, azért a rózsaszíntől sem kell elzárkóznunk. Főleg akkor, ha egy könnyű, cicaszemmel egybekötött halvány rózsaszínes sminket szeretnétek készíteni magatoknak. Pont annyira pink, amennyire kell, és pont tökéletesen csillog. Imádom!

A visszafogott

Egy smink, amire öröm ránézni, amin látszik, hogy milyen komoly munka van benne. Felesleges tovább ragozni, nézzétek meg a videót, és készítsétek el magatoknak a sminket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.