Lélek

6 dolog, amit a pasik látszólag utálnak, de titokban rajonganak értük

A srácok bizony hajlamosak túlzásba vinni a menőzést. Ezt a viselkedést valószínűleg egy lánynak se kell bemutatnunk. Általában minden, ami számotokra cuki egy fiúban, az a haverjaik szemében inkább ciki. De akár bevallják, akár nem, minden fiúnak van néhány ilyen „cikis” hóbortja.
vous - 2016.02.10.
6 dolog, amit a pasik látszólag utálnak, de titokban rajonganak értük

Van egy csomó dolog, amiért a pasik egyöntetűen lelkesednek: kaja, akciófilmek, még több kaja. Ám ha akár csak megemlítünk nekik bizonyos más tevékenységeket, rögtön beindul a szemforgatás és a fintorgás. De ne hagyjátok, hogy a srácok elhitessék veletek, hogy szívességet tesznek nektek azzal, ha le kell ülniük veletek Jóbarátokat nézni. Most elhoztuk nektek azokat a dolgokat, amiket a srácok titkon igenis imádnak!

Tánc

Még ha nem is ezt mutatják felénk, valójában a pasik alig várják, hogy ürügyük legyen megmutatni a szuperdögös táncmozdulataikat. Irány a legközelebbi szórakozóhely!

Forrás:
giphy.com

Csajos esték

Ha a barátotok egyszer részt vehetne egy ilyen csajos buliban, végre kideríthetné a nagy rejtélyt: miről beszélgetnek a lányok, ha maguk vannak? De akár lóghat a haverjaival is, amíg ti kipletykáljátok magatokat. Így mindenki nyer.

Forrás:
giphy.com

Sorozatok

Azt gondoljátok, ti vagytok az egyetlen Hannah Montana-rajongók a párkapcsolatotokban? Meglepődnétek, ha tudnátok, hogy bizony a pasitok is kívülről fújja a sorozat főcímdalát.

Forrás:
giphy.com

Az egészséges kajáitok

Ne is foglalkozzatok a teátrális undorral, ami minden egyes alkalommal kiül a pasitok arcára, amikor meglátja, hogy már megint „azt a fura zöld levet” isszátok. Titokban ő is nagy rajongója a turmixoknak. Gyanús is volt, hogy miért fogy el mindig olyan hamar, nem igaz?

Forrás:
giphy.com

Popzene

Ne lepődjetek meg, ha egyszer rajtakapjátok a párotokat, amint a legújabb Taylor Swift-számra táncikál. A fiúk is ugyanannyira odáig vannak a Shake It Off című slágeréért, mint mi.

Forrás:
giphy.com

Rajzfilmek

Akárhogy is húzzák a szájukat, amikor rátok jön a mesenézési láz, abban egészen biztosak vagyunk, hogy az összes fiú elmorzsol egy könnycseppet, amikor a vadász lelövi Bambi anyukáját.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek