Egyéb kategória

Vessétek be a valaha volt 8 legromantikusabb randiötletet!

Egy igazi pezsgős randira sosem kell ok, igaz? Legyen spontán, váratlan, szívből jövő, izgalmas, ami bármikor megtörténhet, és magával ragadhat!
vous - 2016.02.04.
Vessétek be a valaha volt 8 legromantikusabb randiötletet!

Mindenkinek van leg-leg randija, amire máig vágyakozva emlékszik vissza, fülig vigyorral, sóhajokkal, mert akkor volt a legszebb a fény, akkor dobogott a legjobban a szív, és mert akkor ő volt a legboldogabb a világon. Ezek a pillanatok visszahozhatóak, íme a tökéletesen romantikátlan randiötletek után pár valaha volt legromantikusabb randiötlet, amit ti is bevethettek!

Látogassatok meg éjjel egy helyet!

Némi finomsággal a batyuban, egy üveg borral igazi varázslatos éjjeletek lehet, ha felkerestek egy kedves helyet: akár a Citadellát, akár pedig éjjeli múzeumlátogatásra mentek. Az éjszaka varázsa, szokatlan mivolta adja meg a randevú igazi hangulatát.

#lacma #urbanlight

NooN AlisA DecHavaS (@adechavas) által közzétett fénykép,

Elő az autósmozi-fílinggel!

Nem kell hozzá autó, mindössze a kertetek, némi fényfüzér és egy vetítőgép. Vetítsétek ki a filmet a ház oldalára, ti pedig heveredjetek el a felfújhatós matracokon, és bújjatok egymáshoz a takarók alatt.

Dinner & a movie with @pocariboi. The view from my table :3 #missiondistrict #foreigncinema #SF #fridaynight #stuffjkdo

Karen Chu (@cookookachu220) által közzétett fénykép,

Nézzetek meg egy naplementét!

Ez soha nem veszít a romantikus mivoltából, bárhol is történik: tengerparton, otthon, a lépcsőtökön ülve vagy a teraszról. A közös pillanat a lényeg. Esetleg egy pohár legyen a kezetekben, akár bor, akár valamilyen gőzölgő finomság.

#sunrise #summer #lighthouse #pier #beach #sky #sea #sun #donaghadee #NorthernIreland #coast

zoe_latimer (@zoe_latimer) által közzétett fénykép,

Számoljatok csillagokat a szabad ég alatt!

A szabadtéri piknikezés kötelező része. Fekvés a takarón, beszélgetés az élet nagy dolgairól, és mindig kívánni valamit, ha láttok egy hullócsillagot: mondjuk azt, hogy a csillagaitokban ne legyen hiba.

#stargazing #longexposure

Cooper Thomas (@coopercthomas) által közzétett fénykép,

Nyaraljatok egy szőlősben!

Mert arra kelni, hogy az ablakotok egy szőlősre nyílik, annál romantikusabb dolgot nehéz mondani hirtelenjében. Egy toszkán hangulat akár még egy esküvő alapja is lehet. Apropó, nektek milyen lenne az álomesküvőtök?

Menjetek el táncolni!

Vannak néhány estés táncos tanfolyamok, ragadjátok meg a lehetőséget, és simuljatok egymás karjaiba! Egy tánc egyébként is jó indok egymás nyakra-főre ölelgetésére! Hát még, ha hazaértek..

Hajókázzatok!

Nagy kedvencem. Ha mégsem lennétek hívei a vízen ringatózásnak, akkor csak üljetek be egy hajós étterem kilátójára. A nagyvárosok folyóin ringatózó hajóéttermek gyönyörű emlékeket adhatnak nektek, némi naplementével megspékelve.

Friday nights starting off pretty well #jeremiahred #riverboat #imonaboat #whpreflectagram #rocktheboat @instagram

Michael McArthur (@_mcarthurm_) által közzétett fénykép,

Utazzatok léggömbön!

Mert ha valami, ez biztosan felejthetetlen! Fentről, a kosár szélébe kapaszkodva rácsodálkozni a világra elképesztő érzés, és akár még egy lánykéréshez is szuper ötlet. Csak óvatosan, a gyűrű le ne essen!

Még több romantikus ötletet itt találtok!

Nektek mi volt a legromantikusabb randitok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.