Trend

Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer – Divatgrafika, amely segít a vásárlásnál

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. Persze, ha nehezebben boldogultok, nyugodtan kérhettek segítséget az eladóktól, vagy farmervásárlás esetén az üzletekben kihelyezett magyarázó ábrák is segítségetekre lehetnek.

vous - 2021.12.21.
Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer – Divatgrafika, amely segít a vásárlásnál

Mutatunk nektek egy kis útmutatást illusztráció formájában, hogy az olyan kifejezések, mint a bootcut, a boyfriend, a straight és társaik többé ne jelenthessenek nehézséget egy lánynak sem.

Boyfriend

Nevét onnan kapta, hogy felvéve olyan hatást kelt, mintha épp csak magunkra kaptuk volna a barátunk nadrágját. Laza, hihetetlenül kényelmes viselet, jól leplez minden hibát. Ha laza eleganciára vágytok, viseljétek magas sarkú cipővel és hajtsátok fel a szárát!

Girlfriend

Nagyon hasonlít fazonban a boyfriend farmerhez. Annyi a különbség, hogy picit nőiesebb, szűkebb és jobban követi az alakot. Nézzétek csak! Viselhetitek magas sarkúval, vagy a lazább megjelenés érdekében lapos cipővel.

Igazi kedvenc és egyben kötelező darab az idei tavaszi szezonban. Szerezzetek be ti is egyet!

Capri

Szűk, háromnegyedes nadrágfazon. Szépen kihangsúlyozza a lábakat és a feneket.

Mom

Bizonyára emlékeztek a ’80-as, ’90-es években divatos magas derekú, bő csípőjű, alul szűkülő farmerekre. Most újra divatosak, és a momjeans elnevezést kapták. Talán ez a legmegosztóbb fazon. Van, aki szereti és divatosan be tudja illeszteni a ruhatárába, viszont sokaknál heves ellenállásba ütközik.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

High rise

Magas derekú fazon, kihangsúlyozza a derekat, a csípőt és a feneket. Hosszítja a lábakat. Apropó, emlékeztek, milyen lábakon járnak a VOUS-lányok? Ide kattintva megtudhatjátok, kinek van tökéletes lába közülünk.

Low rise

Csípőfarmer. Kicsit most háttérbe szorult az új, magasított fazonok mellett.

Skinny

Szűk, a láb vonalát követő fazon. Leginkább vékony vagy fiús testalkatú nőkön előnyös.

Super skinny

A skinny fazonnál is szűkebb, szorosan passzoló nadrágfazon.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Straight

Egyenes nadrágszár jellemzi, a legtöbb testalkathoz, így az almához és a körtéhez is passzol, viseljétek bátran.

Bootcut

Trapéz fazon, ami térdig szűken fut, majd térdtől kibővül. Előnyös az erősebb csípőjű nők számára, ugyanis az alsó bővülés jól ellensúlyozza a szélesebb csípőt.

Wide leg

Térdtől vagy fentebbről erőteljesen bővülő nadrágokra használják ezt a kifejezést.

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.