Trend

Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer – Divatgrafika, amely segít a vásárlásnál

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. Persze, ha nehezebben boldogultok, nyugodtan kérhettek segítséget az eladóktól, vagy farmervásárlás esetén az üzletekben kihelyezett magyarázó ábrák is segítségetekre lehetnek.

vous - 2021.12.21.
Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer – Divatgrafika, amely segít a vásárlásnál

Mutatunk nektek egy kis útmutatást illusztráció formájában, hogy az olyan kifejezések, mint a bootcut, a boyfriend, a straight és társaik többé ne jelenthessenek nehézséget egy lánynak sem.

Boyfriend

Nevét onnan kapta, hogy felvéve olyan hatást kelt, mintha épp csak magunkra kaptuk volna a barátunk nadrágját. Laza, hihetetlenül kényelmes viselet, jól leplez minden hibát. Ha laza eleganciára vágytok, viseljétek magas sarkú cipővel és hajtsátok fel a szárát!

Girlfriend

Nagyon hasonlít fazonban a boyfriend farmerhez. Annyi a különbség, hogy picit nőiesebb, szűkebb és jobban követi az alakot. Nézzétek csak! Viselhetitek magas sarkúval, vagy a lazább megjelenés érdekében lapos cipővel.

Igazi kedvenc és egyben kötelező darab az idei tavaszi szezonban. Szerezzetek be ti is egyet!

Capri

Szűk, háromnegyedes nadrágfazon. Szépen kihangsúlyozza a lábakat és a feneket.

Mom

Bizonyára emlékeztek a ’80-as, ’90-es években divatos magas derekú, bő csípőjű, alul szűkülő farmerekre. Most újra divatosak, és a momjeans elnevezést kapták. Talán ez a legmegosztóbb fazon. Van, aki szereti és divatosan be tudja illeszteni a ruhatárába, viszont sokaknál heves ellenállásba ütközik.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

High rise

Magas derekú fazon, kihangsúlyozza a derekat, a csípőt és a feneket. Hosszítja a lábakat. Apropó, emlékeztek, milyen lábakon járnak a VOUS-lányok? Ide kattintva megtudhatjátok, kinek van tökéletes lába közülünk.

Low rise

Csípőfarmer. Kicsit most háttérbe szorult az új, magasított fazonok mellett.

Skinny

Szűk, a láb vonalát követő fazon. Leginkább vékony vagy fiús testalkatú nőkön előnyös.

Super skinny

A skinny fazonnál is szűkebb, szorosan passzoló nadrágfazon.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Straight

Egyenes nadrágszár jellemzi, a legtöbb testalkathoz, így az almához és a körtéhez is passzol, viseljétek bátran.

Bootcut

Trapéz fazon, ami térdig szűken fut, majd térdtől kibővül. Előnyös az erősebb csípőjű nők számára, ugyanis az alsó bővülés jól ellensúlyozza a szélesebb csípőt.

Wide leg

Térdtől vagy fentebbről erőteljesen bővülő nadrágokra használják ezt a kifejezést.

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.