Egyéb kategória

Csini vagy ciki? – Színes szeplőkkel árasztják el az arcukat a lányok

Mikor általánosban egyetlen vöröses hajú, szeplős lányként megérkeztem az iskolapadba, maradjunk annyiban, senki nem dicsért meg a pöttyeim miatt. Mondjuk ez még most is tart, de nyáron, mikor megfog a nap, imádom, hogy szeplős vagyok. És végre divatba is jött! Bár nem pont úgy, ahogy számítottunk rá.
vous - 2016.01.27.
Csini vagy ciki? – Színes szeplőkkel árasztják el az arcukat a lányok

Méghozzá annyira divatos, hogy a kamuszeplőket már tavaly is elkészítették a modelleknek a kifutókra, fotózásokra. Mert a fogak közötti rés és a szeplők különlegességnek számítanak, hiszen ritkaságszámba megy, és pont ettől szép.

Úgy néz ki, 2016-ban tényleg a különcség lesz a divat. A kamuszeplőket azért is volt könnyű elfogadni, mert egyik-másik képen vagy lányon egész természetesnek hatott. Most meg itt a legújabb szeplőtrend, ami a farsangi bálba tökéletes lehet, utcai viseletként viszont – remélem – senki nem szeretné kipróbálni. Ha mégis, a cikk alján lévő videóból megtudhatjátok, hogyan készülnek a színes pöttyök!

A sminkesek örülhetnek, hiszen alkothatnak, én pedig egy kicsit borzongok, és azt kérdezgetem, miért, miért, miért?

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!