Trend

A szemüveg nem öregít, ha tudjátok hordani!

Tudom, a szemüvegesek közül néhányan nem ragaszkodnak annyira a „pápaszemükhöz”. De, őszinte leszek, piszkosul irigylem tőlük, hogy van egy olyan vagány kiegészítőjük, amivel szinte kötelező jelleggel feldobják a legátlagosabb szettjüket is. És bár sokan azt mondják, öregít, ez nem törvényszerű.
vous - 2016.01.31.
A szemüveg nem öregít, ha tudjátok hordani!

Egy jól megválasztott szemüveg fiatalít, szexivé és csábossá tesz. Mégis mi lehet annál vonzóbb, mint amikor a szemüveg alól pislogunk rá életünk szerelmére, vagy egyszerűen csak saját magunkra a tükörben? És hogy mitől lesztek fiatalosak, szexik és trendik szemüvegben? Íme pár nagyon tuti tipp!

Elő a vastag kerettel!

Forrás:
pixabay

A vastag keret többé már nem a lúzer stréber jelképe, hanem a menő, trendi csajoké! Lehet, hogy először nem nyeri el a tetszéseteket, azért, ha betévedtek egy optikába, próbáljatok fel belőle párat, hiszen ha a megfelelő keretet választjátok az arcformátokhoz, tuti választás lehet!

Bátran keressetek nagy keretet!

Az ovális és hosszúkás arcúak azzal járnak a legjobban, ha nagy keretet vesznek. De mindenki megtalálhatja a magához illőt, ha kitartóan próbálgat. Ne rejtsétek a tekinteteteket kicsi lencsék mögé, helyezzétek a szemüvegkeret közepére a hangsúlyt, azaz a szemetekre!

Válasszatok színeset!

Csak találjátok meg a hozzátok illőt! Induljatok ki a szemetek színéből, egy kék szemmel párosított vörös szemüvegkeret igazán üdítő hatást kelthet a környezetetekben. Ne olvadjatok bele a világba, tűnjetek ki belőle vagány színekkel!

Mutassátok meg nekünk, milyen szemüvegetek van!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.