Egyéb kategória

Használjátok újragondolva a fahéjat a kávétokhoz!

Nem tévedek nagyot, ha azt mondom, rengetegen szeretjük a kávét. Ki így, ki úgy, tejjel, tejhabbal, kakaóval, vagy egyszerűen feketén. De van egy különleges fűszer, a fahéj, amit mi most rendhagyó módon teszünk bele.

vous - 2016.02.02.
Használjátok újragondolva a fahéjat a kávétokhoz!

Mi a reggel legjobb része? A kávé! Egészen attól a pillanattól kezdve, hogy szép lassan elkezd kotyogni, a konyha pedig megtelik az illatával. De most figyeljetek, mindez fokozható! A legtöbb háztartásban ugyanis fellelhető a fahéj is.

A sűrű, hófehér tejhabon maga a kellemes, barna fahéj látványa is csodás, de mi más megoldást is tudunk, amivel belecsempészhetitek az italotokba, illetve a konyha levegőjébe.

Forrás:
www.pexels.com

Csupán annyi a dolgotok, hogy a kávéfőző szűrőjét megtöltve hagytok egy kis helyet a fahéjnak is, ezzel együtt főzitek le.

Minden, ami ezután történik, varázslat. Ha szeretitek a változatosságot, szerettek újítani, a következő reggelt kezdhetitek is akár ezzel a fahéjas csodával.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.