Nem tévedek nagyot, ha azt mondom, rengetegen szeretjük a kávét. Ki így, ki úgy, tejjel, tejhabbal, kakaóval, vagy egyszerűen feketén. De van egy különleges fűszer, a fahéj, amit mi most rendhagyó módon teszünk bele.
Mi a reggel legjobb része? A kávé! Egészen attól a pillanattól kezdve, hogy szép lassan elkezd kotyogni, a konyha pedig megtelik az illatával. De most figyeljetek, mindez fokozható! A legtöbb háztartásban ugyanis fellelhető a fahéj is.
A sűrű, hófehér tejhabon maga a kellemes, barna fahéj látványa is csodás, de mi más megoldást is tudunk, amivel belecsempészhetitek az italotokba, illetve a konyha levegőjébe.
Csupán annyi a dolgotok, hogy a kávéfőző szűrőjét megtöltve hagytok egy kis helyet a fahéjnak is, ezzel együtt főzitek le.
Minden, ami ezután történik, varázslat. Ha szeretitek a változatosságot, szerettek újítani, a következő reggelt kezdhetitek is akár ezzel a fahéjas csodával.