Egyéb kategória

Kim Kardashian lányától tanulja a divatot a Balmain

Hihetetlen, de Kim Kardashian kislánya, North West egy olyan híres divatház múzsája lett, mint a Balmain.

vous - 2016.01.26.
Kim Kardashian lányától tanulja a divatot a Balmain

A Balmain ismét nagy dobásra készül. A H&M-es kollekciónál még nagyobb hisztériára lehet számítani, hiszen új ruháikat nem más ihlette, mint Kim Kardashian kislánya, North West.

Éppen Kimmel beszélgettem, ez volt a kezdete az egész gyerekkollekció ötletének. Ekkor realizálódott bennem pontosan, hogyan is nézne ki a Balmain gyerekkollekciója.

– mondta Oliver Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója. A Balmain Kids darabjai kedden debütáltak, bár a kollekció csak 2016 júniusában fog megjelenni Amerikában. Rousteing elmondta, elsődleges céljuk volt, hogy a férfi- és női kollekció stílusa visszaköszönjön a gyerekeknek tervezett ruhadarabokban.

A képek is azt mutatják, nem számít, honnan jöttél, nem számít, ki vagy, a Balmain Army tagja vagy, és tagjai a gyerekek is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.