Egyéb kategória

Friss közös fotón a Jóbarátok: 22 év alatt szinte semmit nem változtak a szereplők

Nincs olyan ember, aki ne látott volna már egy-két részt a Jóbarátokból. Mindegyik szereplőt úgy szeretjük, ahogy van, bár elég hosszú idő eltelt már az első epizód óta. Most friss közös fotó készült a kedvenc New York-i barátainkról, akik szinte semmit nem öregedtek az elmúlt években.
vous - 2016.01.25.
Friss közös fotón a Jóbarátok: 22 év alatt szinte semmit nem változtak a szereplők

Ha meghalljátok azt a mondatot, hogy „I’ll be there for you…”, akkor mire gondoltok legelőször? Naná, hogy a Jóbarátokra. Legendás sorozat, amit nem győzünk újra meg újra nézni, hiszen azóta is ugyanannyit nevetünk a részeken. Már mi is írtunk nektek arról, hogy a csapat újra összeáll az NBC-n egy felvételre, csupán egy a probléma, hogy Chandler, vagyis Matthew Perry nélkül.

A találkozó meg is történt, Chandler nélkül, viszont azt meg kell hagyni, hogy ránézésre semmit nem változtak a szereplők. Joey-nál talán bezavar egy kicsit, hogy megőszült, de egyébként az összes szereplő szinte pontosan úgy fest, mint 1994. szeptember 22-én, amikor leadták az első epizódot.

Forrás:
Instagram/normancook
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!