Egyéb kategória

6 dolog, amivel még a független nőket is meg lehet hódítani

Nem szeretem, ha megmondják, mit csináljak. Szingli vagyok, és független, ami egyenlő azzal, hogy kifelé talán megközelíthetetlenségről árulkodik a viselkedésem. És ki akarna pont egy ilyen lányt meghódítani? Kész öngyilkosság belekezdeni, de semmi nem lehetetlen. Pár dologgal könnyen a kedvére lehet tenni egy olyan lánynak, aki imádja a szabadságot.
vous - 2016.01.24.
6 dolog, amivel még a független nőket is meg lehet hódítani

Újonnan hónapok óta szingliként élem mindennapjaim, és megmondom őszintén, annyira jó, hogy nem is kell nekem pasi. Persze azért néha elgondolkozom azon, hogyan tudnának elkápráztatni, és mik lennének azok a dolgok, amik miatt kapcsolatba kezdenék valakivel. Mert ugye a legtöbb pasi úgy van vele, hogy inkább meg sem próbálkozik a hódítással. Minek, ha úgyis pofára esem? – gondolják. Jogos a kérdés.

Jaj, srácok! Attól, hogy tízből kilencszer nem jött össze, lehet, hogy tizedikre menni fog! Összegyűjtöttem pár dolgot, amivel a magamfajta „imádom a függetlenséget” lányok is meghódíthatóak. Minden csak kitartás kérdése.

Tudjon döntéseket hozni

Oké, eddig nagyon is jól elvoltunk úgy, hogy senki nem mondta meg, mit csináljunk. Fontos, hogy egy pasi legyen határozott, tudjon dönteni, és igen, álljon elő randi- vagy programötletekkel, amik kicsit kizökkentenek minket a „szingli vagyok, senki ne mondja meg, hogy mit csináljak” életmódunkból. Néha igenis kell, hogy a pasi vegye át az irányítást felettünk. Nagyon néha.

Forrás:
Pixabay

Legyen kreatív


Egy független nő mindig odáig lesz azokért a férfiakért, akik kreatívak. Ebből táplálkozunk, ez tesz minket kíváncsivá. Mindegy, hogy ajándékról vagy vacsoráról van szó, ha a pasi néha kicsit máshogy csinál valamit, az mindig felkelti majd az érdeklődésünket.

Mondja el a véleményét


Mert ugye azt tudjuk, hogy mi, szinglik keresztben lenyelünk nagyjából bárkit, aki beszól, vagy akinek más a véleménye, és az nekünk kicsit sem tetszik. Viszont ha látjuk egy férfin, hogy határozott véleménnyel bír, és ettől nem is tágít, akkor valami megmozdul bennünk. „Ajjaj, itt egy pasi, aki majdnem olyan határozott, mint én. Imádom.”

Legyen türelmes

Mert a feminista szingliséghez bizony türelem kell, és el is kell tudni viselni azt. Nehéz minket kezelni, de ha valaki igazán meg akar hódítani, igazi birkatürelemmel fog hozzánk viszonyulni. Mi pedig imádni fogjuk, hogy elviselik a tökéletlenségünket! És soha, de soha ne mondják nekünk azt, hogy nyugodjunk meg. Mert ettől csak még idegesebbek leszünk.

Készüljön fel a kihívásra


Mert mi aztán tényleg azok vagyunk! Visszaszólunk, magyarázunk és nem hagyjuk magunkat. Próbálhatnak minket betörni, de kicsi az esélye, hogy elsőre sikerül majd. Egy alfa-nőstény mindig kihívás, hatalmas elvárásokkal állunk a környezetünkhöz.

Ne akarjon elnyomni

Egyrészt azért, mert nem fog sikerülni. Másrészt pedig kizárt, hogy egy független csaj hagyná, hogy valaki le akarja nyomni. Utáljuk, ha be akarnak határolni, és szabályok szerint kell élnünk vagy viselkednünk. Csak lazán, úgyis rájövünk, ha valamit rosszul csinálunk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.