Egyéb kategória

Albérlet is ugrott a Telekom mobilhálózat leállása miatt

Csütörtök délelőtt az ország elesett. Legalábbis azok biztosan, akik a Telekom mobilszolgáltatónak fizetik a havi számlájukat, hogy elérhető legyen az internet és telefonálni is lehessen.
vous - 2016.01.14.
Albérlet is ugrott a Telekom mobilhálózat leállása miatt

Ma fél 10 körül omlott össze és vált használhatatlanná a Telekom mobilhálózata. Se internet, se hanghívás. A készülékek nem jelezték a szolgáltatót.

Mi mást is tehetne ilyenkor az emberek 99%-a, mintsem hogy leül a Facebook elé, hogy megossza bánatát a nagyvilággal. Persze, azt se felejtsük el, hogy a fél 10-től egészen fél 1-ig egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan működő mobilhálózat a legtöbb ember számára valódi problémát jelentett. Mivel a munkaidő kellős közepén omlott össze a rendszer, ezért várható volt, hogy bosszús kommentek lepik el a szolgáltató Facebook-oldalát és a többi közösségi oldalt is.

Megkérdeztünk titeket a VOUS Facebook-oldalán, mennyire voltatok érintettek a kellemetlen három órában, amikor telefon és internet nélkül voltatok. A kommentjeitek pedig önmagukért beszélnek!

Nem értek el a vendégeim… no comment.

Hosszú hónapok óta albit keresek, mire végre találtam egy jót, fel akartam hívni, de persze, hogy nem tudtam. Mire újra sikerült, már kiadták. Nem biztos, hogy ezen múlt a dolog, de akkor is bosszantó. Úgyhogy állhatok neki megint.

Nekem fel sem tűnt.

Fontos hívást kellett volna elintéznem… Elég bosszantó volt, hogy nem lehetett órákig használni a telefont. De a világ megy tovább. No para… Bezzeg ha egy nappal később fizeted be a számlát rögtön jön az értesítő róla… No comment.

Szerencsére más szolgáltatónál vagyok.

Ajánlott cikkek