Egyéb kategória

Életmentő tipp, hogy ne szúrjon többé a kedvenc pulcsitok!

A szúrós hidegnél csak egy rosszabb dolog van: ha a kedvenc, meleg pulcsitok szúr. Az elején még jó, befűt, mint a kályha, de aztán kezdődik a terror.
vous - 2016.01.18.
Életmentő tipp, hogy ne szúrjon többé a kedvenc pulcsitok!

Vakarózás, kidörzsölés, mintha rózsatövisekből szőtték volna az addig álompuha pulcsit. Alig várjátok, hogy hazaérjetek, és letépjétek magatokról, és már bánjátok, hogy megvettétek. Pedig erre nincs szükség, csak tudnotok kell, hogyan bánjatok vele! Egy kicsi hajbalzsammal könnyedén kezesbáránnyá változtathatjátok!

Mit kell tennetek?

Forrás:
pixabay

Eresszétek tele a mosdót hideg vízzel, és nyomkodjátok bele a nagyrészt vagy főképp gyapjúból készült pulcsitokat, míg teljesen nedves nem lesz. Ezt követően tegyetek a kezetekre egy kis adag hajbalzsamot, és nyomkodjátok bele a pulcsitokba. Jól dörzsöljétek át, hogy mindenhová jusson, majd hagyjátok ázni egy fél órán keresztül.

Ha ez megvan, öblítsétek ki hideg vízzel, és hagyjátok megszáradni. Higgyétek el, puha lesz tőle, mint az álom, és ha jó illatú balzsamotok van, azt is naphosszat szagolhatjátok!

Miért működik?

Egyszerű. A gyapjú tulajdonképpen a juhok haja, és csak meg kell szeretgetnetek egy kicsit. Ha bekenitek hajbalzsammal, igazán hálás lesz érte, akárcsak a hajatok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.