Egyéb kategória

Úgy tűnik, egészen mostanáig rosszul mostuk a hajunkat

Az általános elképzelés, hogy hajmosásnál először jön a sampon, aztán a balzsam. Azonban most arra biztatnak minket a szakemberek, hogy először használjuk a balzsamot, aztán a sampont. Most akkor hogy is van ez?
vous - 2015.09.11.
Úgy tűnik, egészen mostanáig rosszul mostuk a hajunkat

A szokásos „sampon, aztán balzsam” elv helyett most arra biztatnak minket, hogy előbb vigyük fel a balzsamot, utána a sampont. Hogy miért? Mert sokkal szebb és dúsabb lesz tőle a hajunk – írja a womenshealtmag.com

A balzsamozás a sampon felvitele előtt azért jó, mert így nem nehezül el a hajatok. Ez segít a gyorsabb száradásban, és lehetővé teszi, hogy a sampon felvitele könnyebb és egyenletesebb legyen – mondja a szakember, Nina Dimachki.

Forrás:
pixabay.com

Nem csak a vékony szálú haj esetében érdemes kipróbálni ezt az eljárást. Azoknak is tanácsos ezt a praktikát választani, akiknek könnyen gubancolódik vagy zsírosodik a hajuk. Ha pedig a hajatok vastag és durva tapintású, akkor alkalmazzátok a balzsam-sampon-balzsam kombinációt a tökéletes hatás érdekében!

Nem kell tehát drága krémekre költeni, elég csak megfordítani a sorrendet, és a hajatok sima és hidratált lesz!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.