Egyéb kategória

Úgy tűnik, egészen mostanáig rosszul mostuk a hajunkat

Az általános elképzelés, hogy hajmosásnál először jön a sampon, aztán a balzsam. Azonban most arra biztatnak minket a szakemberek, hogy először használjuk a balzsamot, aztán a sampont. Most akkor hogy is van ez?
vous - 2015.09.11.
Úgy tűnik, egészen mostanáig rosszul mostuk a hajunkat

A szokásos „sampon, aztán balzsam” elv helyett most arra biztatnak minket, hogy előbb vigyük fel a balzsamot, utána a sampont. Hogy miért? Mert sokkal szebb és dúsabb lesz tőle a hajunk – írja a womenshealtmag.com

A balzsamozás a sampon felvitele előtt azért jó, mert így nem nehezül el a hajatok. Ez segít a gyorsabb száradásban, és lehetővé teszi, hogy a sampon felvitele könnyebb és egyenletesebb legyen – mondja a szakember, Nina Dimachki.

Forrás:
pixabay.com

Nem csak a vékony szálú haj esetében érdemes kipróbálni ezt az eljárást. Azoknak is tanácsos ezt a praktikát választani, akiknek könnyen gubancolódik vagy zsírosodik a hajuk. Ha pedig a hajatok vastag és durva tapintású, akkor alkalmazzátok a balzsam-sampon-balzsam kombinációt a tökéletes hatás érdekében!

Nem kell tehát drága krémekre költeni, elég csak megfordítani a sorrendet, és a hajatok sima és hidratált lesz!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.