Test

5 mítosz a melltartóról, amiket soha ne higgyetek el!

A melltartó az egyik legjobb barátnőnk, így elég fontos, hogy tudjunk róla mindent. Mikor hordjuk, mikor mossuk, stb. Lehet, hogy már képben vagyunk pár dologgal, de ezeket biztosan jól tudjuk?

vous - 2016.01.13.
5 mítosz a melltartóról, amiket soha ne higgyetek el!

Ti minden melltartómítoszt elhisztek? Persze, nem könnyű kiszűrni, hogy melyek azok, amelyek tényleg igazak, és melyek, amik csupán városi legendák, de most talán kiderül. Íme, a leggyakrabban emlegetett cicifix-legendák – és az igazság.

1. A melltartóban alvás rákot okoz

Számomra kényelmetlen lenne melltartóban aludni, hiszen már rég tudjuk, hogy annál az érzésnél nincs is jobb, mint amikor hazaérve ledobjuk magunkról a melltartót. De akkor sem kell aggódnotok, ha ti cicifixben alszotok. Dr. Amber Guth onkológus szerint nincs bizonyíték arra, hogy a melltartóban alvás káros lenne.

2. A melltartóban alvástól feszes marad a mell

NEM! A melltartó csupán megtartja a melleket, és megadja a kívánt formát, de a gravitációt nem győzi le – mondja dr. Dan Mills plasztikai sebész.

3. Egy hónapban csak egyszer kell mosni a melltartót

Ez leginkább a személyes higiéniátoktől függ. Nyílván egy forró nyári nap után érdemes kimosni a melltartót, de télen nem szükséges minden nap a mosogépbe dobni. Arról, hogy hogyan mossátok őket, itt még többet megtudhattok.

4. Csak egy helyes módon lehet felvenni a melltartót

Nagyon sokféleképpen fel lehet venni a melltartót, én az elöl bekapcsolós, majd megforgatós változatot kedvelem leginkább. De ha it ügyesebbek vagytok, akkor a hátul beakasztós módszert is választhatjátok. Nincs jó vagy rossz megoldás, ahogy a legkényelmesebb!

5. Ha nagy cicitek van, akkor örökre csúnya melltartót kell viselnetek

NEM IGAZ, LÁNYOK, EZ NEM IGAZ. Ha olyan szerencsések vagytok, hogy nagyobb cicitek van, akkor is találhattok gyönyörű melltartókat, bár lehet, hogy egy kicsit drágábban. Legyetek résen, és keressétek a nagy leárazásokat.

Címkék: #melltartó #mítosz
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.