Test

A 10 legviccesebb mém a melltartóról, amik a szívünkből szólnak

Csajok, fontos reggelre ébredtünk! Ugyanis október 13-án van a nemzetközi melltartó nélküli nap. Mert lehet utálni a melltartót, lehet szeretni, lehet szexi, csipkéset viselni, ha hódítani akarunk, de abban mindannyian egyetértünk: az egyik legjobb dolog levenni. A fontos világnap alkalmából elhoztuk nektek az internet legviccesebb melltartós mémjeit, amikre biztos, hogy hevesen fogtok bólogatni.
vous - 2015.10.13.
A 10 legviccesebb mém a melltartóról, amik a szívünkből szólnak

Az otthon ott van, ahol lekerül a melltartó!

Ha szükség van hozzá nadrágra és/vagy melltartóra, akkor ma nem fog megtörténni.

Vannak napok, amik nem érik meg, hogy melltartót vegyünk fel.

Attól tartok, nem tudok elmenni. Már levettem a melltartómat, úgyhogy itthon maradok ma.

Szóval azt állítod, annyi ékszert viselsz a melltartódon, mint a mi GDP-nk?

Támaszt nyújtok a nőknek. Olyan vagyok, mint egy élő melltartó!

Túl lusta vagy ahhoz, hogy levedd a melltartódat lefekvés előtt -> A merevítő a bordáid közé szúródik.

Az ember nem veszi vissza csak úgy a melltartót, ha egyszer már levette.

Nem vagyok hős. Egyszerre az egyik mellemre rakom fel a melltartót pont úgy, mint mások.

Felvenni a melltartót? NEM.

Ti egyébként emlékeztek még az első melltartótokra? És azt tudjátok, hogy hamarosan érkezik a nyolc az egyben melltartó? Ha pedig kíváncsiak vagytok arra, mennyit változott a női fehérneműdivat az elmúlt 100 évben, kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.