Test

5 dolog, amire lecserélhetitek a melltartót!

Régóta tudjuk, hogy a melltartók megosztják a nők társadalmát, mindenki mást szeret, mindenki más elvet vall, mindenkinek más a leggyűlöltebb érzés a melltartóviseléssel kapcsolatban.

vous - 2021.12.12.
5 dolog, amire lecserélhetitek a melltartót!

Abban azért egyetértünk, hogy a push-up melltartót imádjuk, mert egyszerűen jobban érezzük magunkat benne, abban viszont már megoszlanak a vélemények, hogy ciki vagy nem ciki, ha átsejlik a pólón a mellbimbó, de az tuti, hogy senki nem szereti huzamosabb ideig satuba szorítani a mellét, és van az úgy, mikor azt mondjuk, hogy ha már levettük a melltartót, akkor már nem megyünk aznap sehová. Túl jó érzés levetni.

Mindenesetre összeszedtem pár dolgot, amivel kiválthatjátok a melltartótokat, hátha valamelyik megoldja a melltartó-viselési problémátokat.

Bimbitapasz

A mellbimbó dilemmára tökéletes megoldás, ráadásul a Yandy oldalán akkora a választék, hogy már szabályosan hülyének éreztem magam, hogy nekem ez még nem jutott eszembe. Mondjuk mindegy, ezután se fog, de ha nektek mégis bejön, jó, ha tudjátok: létezik és elérhető. Van csillámos, sima, rockeres, virágos, szívecskés, azt nem lehet mondani, hogy nincs miből válogatni.

Forrás:
Yandy

Mellemelő tapasz

Forrás:
hollywoodfashionsecrets

Nem biztos, hogy akarom tudni, milyen érzés. Egy tapasz, ami annyira erős, hogy elbírja az egész melletek súlyát? Felér szerintem egy gyantacsíkkal a leszedése. Már ha működik. Amúgy a lényege annyi, hogy a kör formájú tapasz alsó részét a melletek alsó részére tapasztjátok, majd egy határozott mozdulattal felhúzzátok, és a mellbimbó feletti részre rögzítitek a tapasz felső részét. Nyugi, a mellbimbótoknak ki van hagyva egy üres rész, de a lényeg, hogy így kaptok egy hetykébb cicit. Bár szerintem cikibb, ha randi után ebbe botlik a pasi, mint egy push-up melltartóba.

Ruhába varrható mellszivacs

A lényege, hogy ha nem akarjátok felvenni a melltartót, akkor ezt belevarrhatjátok a ruhátok mellrészébe, és így pántok nélkül megvan a tartás és a melltartóhatás. Nincs gond a villantással, és a vállatok is szabad lesz egész este. Már csak azt mondja meg nekem valaki, hogy hogyan fogja ezt egy amatőr zoknivarró beleoperálni a ruhába!

Úszódressz felső

Nagyobb mellet ugyan nem csinál, de akit jól megáldott a teremtő mell ügyileg, annak tökéletes lehet: tart, formásít, szexi. Magas derekú szoknyával kifejezetten jó választás lehet.

Forrás:
net-a-porter.com

Alakformáló body

Elrejti a mellbimbót vastagabb anyagának köszönhetően, felemeli a mellett és a test más részeit, és jótékonyan korrigálja. Hátrány, hogy csak teltebb keblűeknek áll jól, és aki hajlamos a klausztrofóbiára, az inkább ne vállalja be. Akinek viszont nincs ezzel problémája, annak szoknyával, nadrággal nagyon adja!

Forrás:
H&M

Ti mit használtok melltartó helyett?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.