Egyéb kategória

Elképesztő, mennyire hasonlít Demi Moore-ra a lánya

Rumer Willisről, Demi Moore és Bruce Willis lányáról már hallottunk egy s mást, leginkább a botrányairól. Most viszont más okból került előtérbe, 27 éves korára ugyanis kiköpött édesanyja lett.
vous - 2016.01.12.
Elképesztő, mennyire hasonlít Demi Moore-ra a lánya

Demi Moore és Bruce Willis már 16 éve különváltak egymástól, viszont az együtt töltött idő alatt három gyerekük is született: Rumer Glenn, Scout LaRue és Tallulah Belle Willis. Már tuti, hogy ti is hallottatok, olvastatok róluk az újságokban vagy az interneten. Scout LaRue például elég gyakran villant kebleket New York zsúfolt utcáin. A legidősebb lánynak, Rumernek a legnagyobb álma pedig, hogy színésznő legyen, akárcsak az édesanyja, de nem ez az egyetlen közös vonás bennük.

A napokban lezajlott Golden Globe-díj-átadón – ahol a Saul fia is egy díjjal gazdagodott – szokás szerint a sztárok minden mozdulatát figyelemmel kísérték. A sorból Rumer Willis sem maradhatott ki, aki bámulatosan nézett ki az eseményen. Kicsit hasonlított is valakire, Demi Moore-ra, az édesanyjára. Igazság szerint még össze is lehetne keverni őket. Nézzétek meg ti is!

Így fest Demi Moore!

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Most pedig jöjjön Rumer Willis!

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Forrás:
AFP Europress Képügynökség
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.