Egyéb kategória

Elképesztő, mennyire hasonlít Demi Moore-ra a lánya

Rumer Willisről, Demi Moore és Bruce Willis lányáról már hallottunk egy s mást, leginkább a botrányairól. Most viszont más okból került előtérbe, 27 éves korára ugyanis kiköpött édesanyja lett.
vous - 2016.01.12.
Elképesztő, mennyire hasonlít Demi Moore-ra a lánya

Demi Moore és Bruce Willis már 16 éve különváltak egymástól, viszont az együtt töltött idő alatt három gyerekük is született: Rumer Glenn, Scout LaRue és Tallulah Belle Willis. Már tuti, hogy ti is hallottatok, olvastatok róluk az újságokban vagy az interneten. Scout LaRue például elég gyakran villant kebleket New York zsúfolt utcáin. A legidősebb lánynak, Rumernek a legnagyobb álma pedig, hogy színésznő legyen, akárcsak az édesanyja, de nem ez az egyetlen közös vonás bennük.

A napokban lezajlott Golden Globe-díj-átadón – ahol a Saul fia is egy díjjal gazdagodott – szokás szerint a sztárok minden mozdulatát figyelemmel kísérték. A sorból Rumer Willis sem maradhatott ki, aki bámulatosan nézett ki az eseményen. Kicsit hasonlított is valakire, Demi Moore-ra, az édesanyjára. Igazság szerint még össze is lehetne keverni őket. Nézzétek meg ti is!

Így fest Demi Moore!

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Most pedig jöjjön Rumer Willis!

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Forrás:
AFP Europress Képügynökség
Ajánlott cikkek