Egyéb kategória

5 tökéletes Elvis Presley-feldolgozás, amit hallanotok kell!

Elvis Presley ma ünnepelné 81. születésnapját. A rock 'n' roll királyaként ismert zenész gyakorlatilag a világ leghíresebb könnyűzenei énekese a mai napig. Nem is csoda, hogy slágereiből számtalan feldolgozás született – most összegyűjtöttem nektek a legjobbakat!
vous - 2016.01.08.
5 tökéletes Elvis Presley-feldolgozás, amit hallanotok kell!

Elvis Presley-t tizennégyszer jelölték Grammy-díjra, ebből hármat meg is nyert. Emellett 1971-ben a Grammy életműdíját is neki ítélték. Korszakalkotó slágereivel és különleges mozgásával gyakorlatilag történelmet írt. Nem is csoda, hogy rengetegen – közöttük világhírű zenekarok és zenészek – feldolgozták a dalait.

Öt Elvis Presley-feldolgozás, amit hallanotok kell:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.