Egyéb kategória

Bikinis fotóval jelentette be terhességét Anne Hathaway

Véget érhetnek a találgatások arról, hogy vajon az Oscar-díjas Anne Hathaway terhes-e. A színésznő egy bikinis fotóval jelentette be a nagy hírt: babát vár.
vous - 2016.01.04.
Bikinis fotóval jelentette be terhességét Anne Hathaway

Anne Hathaway nem szerette volna, ha lesifotósok rontják el élete egyik leszebb pillanatát, azt, mikor mindenki tudomására hozza, első gyermekével várandós. Éppen ezért a színésznő a közösségi oldalán posztolt bikinis fotót, melyen jól látszik, gyönyörűen gömbölyödik a pocakja. A vidám kép mellé pedig ezt írta:

“A fürdőruhás képek posztolása nem az én világom, de megláttam, hogy a tengerparton fotóznak.

Tudom, az ilyen képek mindenhol meg fognak jelenni, ezért egy olyat szerettem volna, ami boldoggá tesz és a jóváhagyásommal készült.

Happy 2016 to my beautiful Instafriends!So, posting a bikini pic is a little out of character for me, but just now…

Posted by Anne Hathaway on Sunday, January 3, 2016

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.