Világ

Ezt mondja rólatok a legtöbbet használt emojitok

2015-ben a chatelés és SMS-ezés valószínűleg teljesen lehetetlen lett volna kedvenc apró fejecskéink és szimbólumaink nélkül – az emojik átvették az uralmat a virtuális beszélgetés világában. De nem is olyan nagy baj ez!
vous - 2016.01.02.
Ezt mondja rólatok a legtöbbet használt emojitok

Emlékeztek még, hogy az Oxford szótár az örömkönnyes-nevetős fejet jelentette ki az év szavának tavaly? Az emojik tényleg megteremtik számunkra érzelmeink kifejezéséhez azt a formát, amit néha szavakkal nem tudunk elmondani. Apró emotikonok, amik sokszor megkönnyítik az életünket. De gondolkoztatok már azon, mit mond rólatok a leggyakrabban használt emojitok? Mert a Hercampus összeszedte, és levonta a következtetéseit!

Örömkönnyes emoji


Mivel ez 2015 szava, ezért nem meglepő, ha ezt használjátok a legtöbbet. A LOL képesített változata, a felhasználók 20%-ának ez a leggyakrabban használt emotikonja. Azok, akik sokat nyomkodják ezt a jelet, tudják, milyen fontos a nevetés, és nem veszik túl komolyan az életet, függetlenül a körülményektől.

Szívszemű emoji


Ez az emotikon tökéletes azoknak az embereknek, akik tetőtől talpig beleszeretnek mindenbe és mindenkibe. Azoknak, akik ezt használják, könnyű a kedvére tenni.

Csókos emoji


Szórakoztató és kacér, édes és megnyerő. A csókos emoji igazi nagy kedvenc, ami lehetőség szerint kacér, mégis ártalmatlan. Gyengéd, mégsem túl érzelmes.

Unott emoji


Összetéveszthetetlen a többi emojival, ha az elégedetlenség kifejezése a cél. Ez az egyetlen emoji, ami igazán megmutatja, milyen fejet vágnak használóik, amikor tényleg nagyon elegük van mindenből.

Imádkozós emoji


Nagyjából pont semmi köze a vallásos kéztartáshoz. Az imádkozó kezek sokkal inkább különböző helyzetek iránt érzett hálát fejeznek ki. Azok, akik gyakran használják, már rájöttek, hogy a dolgok menetét nem tudják befolyásolni, inkább az imádkozásra és a szerencsére bízzák a sorsukat. Ez az emoji a drukkolást is kifejezi.

Like emoji


Köztudott jele az elfogadásnak, jóváhagyásnak, jól végzett munkának vagy épp megállapodásnak. Használói gyakran éreznek vágyat arra, hogy másoknak megfeleljenek, és nem szégyellik elismerni, ha valaki valamit jól csinált.

Zokogó emoji


Tömör leírása a(z egyetemi) életnek, a zokogó emoji kifejezi a mindennapok gyötrelmeit. Használói azonban sok esetben nem idegenkednek a mindennapos iróniától sem.

Piros szív emoji

Instagramon a leggyakrabban használt hangulatjel. Kifejezi a szeretetet, a csodálatot, a megbecsülést. Az, hogy ez az egyik leggyakrabban használt emoji, elárulja azt is, hogy használói az egész világgal meg akarják osztani, hogy valakit valahol nagyon szeretnek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!