Világ

Vörös hajú csajok, kopasz pasik! Szuper hírünk van a számotokra!

Ha nem vörös a hajatok, bizonyára fel se tűnt, hogy sajnos nincs vörös hajú emoji – illetve eddig nem volt.

vous - 2018.02.09.
Vörös hajú csajok, kopasz pasik! Szuper hírünk van a számotokra!

Ti is csalódott vörös hajúak vagytok, akik eddig sajnos nem tudtak „emoji formában” megjelenni a chat-beszélgetésekben?

emoji

Nincs több kínos pillanat, itt van a hangulatjelek etikettje!

Ti is nap mint nap használtok hangulatjeleket? Nos, én is, bár néha úgy érzem, nem is tudom, melyiket mikor kell használni. Épp ezért most megmutatom nektek, hogy a különböző emojikat mikor érdemes bevetnetek.

Nyugi, ennek hamarosan vége! Az Unicode 157 új emoji karaktert tervezett, beleértve  vörös hajú, ősz hajú, göndör hajú és kopasz karaktereket is. 

Hurrá! 

Ez azonban nem minden!  Egyéb emojik is érkeznek, többek között gördeszka, víziló, páva, papagáj, kenguru, hattyú, mosómedve és homár. Pontos információ sajnos nem érkezett, hogy mikor lesznek elérhetőek az új emojik, varhatóan az elkövetkezendő frissítések már tartalmazni fogják. (iOS-szel rendelkező készülékeken biztosan.) 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!