Trend

Így lett a „meztelen ruha” az új kisestélyi

Egyre több sztár jelenik meg alig takaró kis semmi ruhában, melyeken épp csak a megfelelő helyen átívelő hímzés fedi a nyilvánosság elől, amit azért illik. De még így is annyira nyilvánvaló, milyen a nő teste, a férfiak fantáziája megszalad, szinte felhívás ez a keringőre. De miért? Honnan ez az egész őrület?

vous - 2016.01.04.
Így lett a „meztelen ruha” az új kisestélyi

Nem, persze, hogy nem 2015-ben pattant ki bárki fejéből is az ötlet és a név. Már Carrie Bardshaw is vett fel testszínű, tapadós ruhát, és már akkor kapott megjegyzést arra, hogy ez a "meztelen ruha". Akkor még volt egy olyan jelentése, hogy hát igen, TUTI szexelni fogsz.

Azóta azonban belerondított a képbe a fitnesz is. Az edzők és a sztárok kőkemény harcot folytattak a tökéletes testért, és ha sikerült elérni az áhított célt, igyekeztek olyan ruhákat választani, melyek a lehető legjobban kihangsúlyozzák az elért eredményt. Hát mi más mutatná meg a legjobban a testet, mint ez?

Elkezdődött hát a testszínű ruha evolúciója a divatban, ahol az alapkoncepció egy átlátszó, testszínű anyag volt, jól elhelyezett hímzésekkel, kövekkel. A tökéletes test bemutatásán kívül olyan célok miatt is magukra öltötték a sztárok, hogy megbotránkoztassák a világot a vörös szőnyegen végigvonulva, majd olyan nagy nevek kaptak rá erre a stílusra, mint Kim Kardashian, Beyoncé vagy Jennifer Lopez. Azóta ezeken a ruhákon a legkülönbözőbb nagy divatmárkák cetlijei lógnak.

Objektum doboz

 

Objektum doboz

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

 

Objektum doboz

Szó se róla, szexi darab, és én is élek-halok az átlátszó, csipkés darabokért, ha alkalmi ruhát keresek, biztos akad benne ilyen anyag. Akkora önbizalmam azonban nincs, mint Kim Kardashiannak, hogy az egész habtestemre ilyet húzzak, pedig én már fellebbentettem a fátylat a takargatnivalóimról.

Ti felvennétek?

Ajánlott cikkek