Egyéb kategória

Egy menyasszonyi ruha megható története ríkatta meg az internetet

Egy amerikai nő mindenét elvesztette – beleértve a menyasszonyi ruháját is –, miután egy tornádó áprilisban lerombolta az otthonát. Azt hitte, már nem láthatja többé a ruhát, ám a napokban váratlanul visszakerült hozzá.
vous - 2015.12.28.
Egy menyasszonyi ruha megható története ríkatta meg az internetet

A ruhát Roger Miller, egy mezőgazdasági termelő találta meg több mint 30 mérföldnyi távolságra a tulajdonos egykori otthonától.

Már több mint nyolc teherautónyi törmeléket szállíttattam el a területről, mikor megtaláltam a ruhát. Azt gondoltam: ‘a kutyafáját, ez egy szép ruha!’

„Még a vállfáján lógott, de nagyon piszkos volt. Hazavittem, és mondtam a feleségemnek, hogy meg kell találnunk a gazdáját” – mesélte Roger az ABC Newsnak.

Ekkor a felesége feltöltötte a ruhát a Facebokra, így hamar megtalálták az aggódó menyasszonyt. Sőt, Roger egy esküvői szalonba is elküldte a ruhát, hogy úgy nézzen ki, mint új korában.

Nagyon meglepődtem azon, hogy milyen jól nézett ki a ruha, mintha új lenne. Mr. Miller visszajuttatta hozzánk, mert tudta, hogy tartozik valakihez, én pedig nagyon hálás vagyok neki ezért

– mesélte el megható történetét az asszony az interneten, akinek posztja már több ezer ember szemébe csalt könnyeket.

Ajánlott cikkek