Egyéb kategória

Ezt mondja el a kapcsolatotokról az, hogyan fogjátok egymás kezét

Az egyik legnagyobb szükségletünk, hogy legyenek olyan emberek az életünkben, akikért bármit megtennénk. Legyen az egy partner vagy akár egy barát, a velük való kapcsolatunk meghatározza az életünket és elég sokat el is árul róla. Gondolnátok, hogy egy szimpla kézen fogás mennyi mindent elmond a két ember közötti kapcsolatról?
vous - 2015.12.29.
Ezt mondja el a kapcsolatotokról az, hogyan fogjátok egymás kezét

Ahogy a tenyerünk alakja, az ujjaink hosszúsága is sokat elárul a személyiségünkről, úgy egy kézfogás is mindent elmondhat egy párkapcsolatról vagy barátságról. Lássuk is az árulkodó jeleket!

Lefele néző tenyér

Tagadhatatlan, hogy ez az egyik legnépszerűbb mind közül, amikor kézfogás közben valamelyikőtök tenyere lefelé néz. A magyarázat szerint akinek a tenyere néz lefele, az a dominánsabb a kapcsolatban. De akár a védelmet is jelentheti, különösen a férfiaknál, akik így fogják meg szerelmük kezét, miközben átkelnek az úton.

Forrás:
giphy.com

Csak egy ujj

Ha a partneretek csak egy ujjatoknál fogva vezet az sok mindent jelenthet egy kapcsolatban. Például azt, hogy mindketten függetlenek emberek vagytok, akiknek megvannak a saját érdeklődési körei és szenvedélyei. Valószínűleg mindketten szeretitek az egyedüllétet és arra törekszetek, hogy megmaradjon a privát szférátok. A kapcsolatotok ennek ellenére magabiztos és erős.

Az egymásba kulcsolt ujjak

Azoknak a pároknak, akik összekulcsolt kézzel andalognak sokkal mélyebb a kapcsolatuk, mint másoknak. Nem csak puszta vonzalmat éreznek egymás iránt, hanem ennél sokkal magasabb szinten tartanak. Törődnek egymással és őszinték a másikhoz, még ha ezzel néha sérülést is okoznak.

Forrás:
giphy.com

Az ujjba kapaszkodva

Az előző egyujjas kézfogáshoz képest annyi a változás, hogy párotok nem az ujjatoknál fogva vezet az utcán, hanem egy ujjatokba kapaszkodik. Bár nem olyan intim, mint az egymásba kapaszkodó ujjak, ettől függetlenül nagyon játékos és romantikus kézfogás. A legtöbbször ráadásul pontosan ezzel a kézfogással lehet kacérkodni.

Egymás kezébe markolás

Ezt úgy képzeljétek el, mint amikor belemarkoltok a másik kezébe, semmi ujjösszefonódás, csak egy sima kézfogás. Bár az egyszerűsége ellenére elég sok mindent takarhat. Például azt, hogy egyikőtök sem túl tapadós és megvannak az alapvető szabályaitok és határaitok a kapcsolatotokban. Ráadásul ezzel a kézfogással egy kis gyöngédséget is vihettek a kapcsolatotokba.

Forrás:
giphy.com

A lazaság mindenek felett

Talán ez az egyik legmagabiztosabb kézfogás az összes közül, amikor a szorosan összekulcsolt ujjakat felváltja egy lazább változat. Szintén összekulcsoljátok a kezeiteket, csak éppen nem szorítjátok ki a másik kezéből a vért. Ez csupán annyit jelent, hogy nagyon bíztok egymásban és mindketten elérkeztetek ahhoz a ponthoz a kapcsolatotokban, amikor érzelmileg is stabilak vagytok.

Ajánlott cikkek