Egyéb kategória

Vegyétek a kezetekbe az irányítást: így lesz 2016 életetek legjobb éve!

Csajok, most egy szuper dolgot mutatok nektek! Az ÉvIránytű lesz az, ami segít nektek lezárni az előző éveteket és megtervezni a következőt. Készen álltok arra, hogy 2016 legyen a legjobb évetek? Akkor kezdjük is!

vous - 2016.01.01.
Vegyétek a kezetekbe az irányítást: így lesz 2016 életetek legjobb éve!

Az ÉvIránytű egy nemzetközi mozgalom, melynek tagjai lezárják az előző évüket és megtervezik a következőt. Ehhez egy kis füzetet tudtok letölteni, melynek első felében csupa olyan kérdést találtok, melyek segítségével a múltatokból tanulva rendezhetitek meg a jövőtöket, hogy ne essetek ugyanazokba a csapdákba, mint eddig. Végre a ti kezetekben lehet az irányítás!

Ha a tavalyi évedből könyv készülne, mi lenne a címe? Mi a legnagyobb lecke, amit megtanultál? Mi lesz a következő éved szava? – Elgondolkodtató kérdések, ugye? Megválaszolásukkal pedig tisztábban fogtok látni, mint valaha!

Tavaly még én sem tudtam, mi az ÉvIránytű, egy barátom küldte át a linkjét. Mivel a legjobb barátnőmmel éppen nem volt semmi dolgunk, kipróbáltuk. Készítettünk egy-egy bögre teát, összeállítottuk a 2014-es playlistünket, és nekiálltunk megválaszolni a kérdéseket.

Ez lehet, hogy furán hangzik, de hatalmas élmény volt! Pár óra alatt teljesen kitisztult, hogy mit értem el az előző évben, mik voltak azok az események, amik a legjobban meghatározták az életemet, és pontosan tudtam, mit szeretnék elérni jövőre. Olyan tisztán láttam, mint még soha. Persze a kérdés akkor még a levegőben lebegett:

segíteni fog ez nekem valamit?

Igen! Nagyon sokat. Nem tudom biztosan, hogy miben rejlik a füzet ereje, de amit én 2015-re elterveztem, az pontról pontra bejött, mert itt vagyok, és írhatok nektek. Pont nektek.

Ha ti is kedvet kaptatok hozzá, ide kattintva letölthetitek az idei Évrendező füzetet. Jó szórakozást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.