Egyéb kategória

Kényelmes ruhák, amikben igazán magabiztosnak érezhetitek magatokat

Vannak a divatbolondok, akiket nem érdekel, mennyire kényelmes egy ruha, és vannak az átlagemberek, akiknek aztán tényleg mindegy, mit viselnek, csak jól érezzék magukat benne. Utóbbiak közé többen tartoznak, így nektek segítünk most!
vous - 2015.12.20.
Kényelmes ruhák, amikben igazán magabiztosnak érezhetitek magatokat

Egy ideig mindenki küzd a gondolattal, hogy buliba kötelező a magas sarkú. Igaz, járni benne nem mindig sikerül, egy hosszabb este után pedig három napig fájnak a lábaink. Borzalom! Ha ti is átéltetek már (velem együtt) nagyjából 30-40 ilyen estét, már biztos rájöttetek, hogy a kényelmes viseletnél nem sok fontosabb dolog van.

Mert igen, ha jól érzed magad a ruhádban, az az egész napodat feldobja, és magabiztosságot sugároz. Jó, a balerinacipő soha nem lesz olyan szexi, mint egy magas sarkú, és a farmer slamposabb, mint egy szoknya, amiben télen megfagyunk, nyáron meg csak lefelé húzogatjuk, mert felcsúszik a nyakunkig.
Na de kérem szépen!

A kényelem és a divat nem feltétlen zárja ki egymást!

Ha pedig megnézitek a boltok nyújtotta választékot, a legtöbb ruha már ránézésre is fáj a testünknek. Télen, amikor nyolcvan réteg felsőt veszünk a hideg ellen, két harisnyát veszünk az extravastag farmer alá, sok kellemetlen, de leginkább bosszús percet tud okozni, ha a 3 réteg közül bármelyik is kényelmetlen. Szúr, húz, nyom, lecsúszik, felcsúszik – értitek. Sehogy sem jó.

Nem vagytok egyedül ezzel a problémával. Korábban már mutattam nektek trendi csizmákat, és olyan pulcsiruhákat, amik trendik, és minden alakra tökéletesek. Most olyan darabokat hoztam nektek, amik amellett, hogy csinosak, biztosan kényelmesek is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.