Egyéb kategória

Kényelmes ruhák, amikben igazán magabiztosnak érezhetitek magatokat

Vannak a divatbolondok, akiket nem érdekel, mennyire kényelmes egy ruha, és vannak az átlagemberek, akiknek aztán tényleg mindegy, mit viselnek, csak jól érezzék magukat benne. Utóbbiak közé többen tartoznak, így nektek segítünk most!
vous - 2015.12.20.
Kényelmes ruhák, amikben igazán magabiztosnak érezhetitek magatokat

Egy ideig mindenki küzd a gondolattal, hogy buliba kötelező a magas sarkú. Igaz, járni benne nem mindig sikerül, egy hosszabb este után pedig három napig fájnak a lábaink. Borzalom! Ha ti is átéltetek már (velem együtt) nagyjából 30-40 ilyen estét, már biztos rájöttetek, hogy a kényelmes viseletnél nem sok fontosabb dolog van.

Mert igen, ha jól érzed magad a ruhádban, az az egész napodat feldobja, és magabiztosságot sugároz. Jó, a balerinacipő soha nem lesz olyan szexi, mint egy magas sarkú, és a farmer slamposabb, mint egy szoknya, amiben télen megfagyunk, nyáron meg csak lefelé húzogatjuk, mert felcsúszik a nyakunkig.
Na de kérem szépen!

A kényelem és a divat nem feltétlen zárja ki egymást!

Ha pedig megnézitek a boltok nyújtotta választékot, a legtöbb ruha már ránézésre is fáj a testünknek. Télen, amikor nyolcvan réteg felsőt veszünk a hideg ellen, két harisnyát veszünk az extravastag farmer alá, sok kellemetlen, de leginkább bosszús percet tud okozni, ha a 3 réteg közül bármelyik is kényelmetlen. Szúr, húz, nyom, lecsúszik, felcsúszik – értitek. Sehogy sem jó.

Nem vagytok egyedül ezzel a problémával. Korábban már mutattam nektek trendi csizmákat, és olyan pulcsiruhákat, amik trendik, és minden alakra tökéletesek. Most olyan darabokat hoztam nektek, amik amellett, hogy csinosak, biztosan kényelmesek is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.