Egyéb kategória

Eljött a nap, amikor totálisan kikészültök Beethoventől!

A Google nemcsak karácsonykor vagy más ünnepnapokon lep meg minket valamilyen újdonsággal, hanem szinte mindennap. Ha van egy kis időtök, akkor ma igazi Beethovennek érezhetitek magatokat a Google játékában.
vous - 2015.12.17.
Eljött a nap, amikor totálisan kikészültök Beethoventől!

Ma ünnepeljük Beethoven születésének 245. évfordulóját, így ezt a Google sem hagyhatta szó nélkül, és egy játékkal készült. Miután végignézünk egy Beethovenről szóló kisfilmet, máris feladatot kapunk. Egy-egy zenedarab kottája van részekre bontva, amit a helyes sorrendbe kell tennünk. Addig nem mehetünk tovább a játékban, amíg nem csendül fel helyesen a dallam. Mi remekül elszórakoztunk vele a szerkesztőségben, bár némileg szétzilálta az idegeinket. Nektek is muszáj kipróbálnotok!

Forrás:
Harnisch Kitti

Forrás:
Harnisch Kitti
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.