Egyéb kategória

Ezért a magyar fiúért őrül meg az internet!

Michael Jackson Bad című dala már megjelenésekor is óriási siker volt, és a mai napig is sokak kedvence. A 24 éves Péter Bence fogta a dalt, és zongorára vitte. Az első pár másodperc után már hallani lehet, hogy itt valami egészen őrületes dolog van készülőben. Ha tehetségről van szó, az internet azonnal reagál rá, ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy a Facebookon már 5 186 188 megtekintésnél tart a videó. Hihetetlen számok, aminek nemcsak Bence, hanem mi is örülhetünk, hiszen újabb büszkeséggel gazdagodhatott kis hazánk! A hajdúböszörményi születésű srác, aki jelenleg a bostoni Berklee-n tanul, egyébként már korábban is robbantott különleges tehetségével: egy 2012-ben született Guinness-rekord jogos tulajdonosa, egy perc alatt 670-szer kellett volna leütnie ugyanazt a zongorabillentyűt, de neki 765-ször sikerült.
vous - 2015.07.01.
Ezért a magyar fiúért őrül meg az internet!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: