Egyéb kategória

Megvan A Dal 2016-os zsűrije és az indulók is!

A Duna TV végre bejelentette, hogy 2016-ban A Dalban kik ülnek majd a zsűriben, és ki lesz az a harminc fellépő, akik közül egy képviselheti majd hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon.
vous - 2015.12.15.
Megvan A Dal 2016-os zsűrije és az indulók is!

Igaznak bizonyultak a pletykák, Csiszár Jenő, Rákay Philip és Rúzsa Magdi is távozott A Dal zsűrijéből. A régi gárdából csak Pierrot marad, az ő társai 2016-ban Zséda, Frenreisz Károly és Both Miklós, a Napra énekese lesznek.

Akik pedig azért fognak küzdeni, hogy hazánkat képviselhessék 2016 májusában Svédországban az Eurovízión: Nika, Patai Anna, Horányi Juli, a Passed, Tolvai Reni, a C.E.T., a ByTheWay, Oláh Gergő, a Karmapolis & Szécsi Böbe, Agárdi Szilvia, az Egy másik zenekar, a Maszkura és a Tücsökraj, Benji, Gáspár Laci, Ív, a ParnoGraszt, Mohamed Fatima, Fehérvári Gábor Alfréd, Török Jázmin, a Misztrál, Berkes Olivér, Veres-Kovács Petra, Gájer Bálint, Odett, a Group’n’Swing, Petruska, Palmer Izsák, Kállay-Saunders András, Vásáry André és a B The First lesznek.

Ami azonban nem változik, hogy a műsort a most friss kismama Tatár Csilla fogja vezetni, a házigazda pedig Harsányi Levente lesz.

2015-ben Boggie a Wars for Nothing című dalával került be a dalfesztivál döntőjébe, az ő produkcióját itt felidézhetitek:

Címkék: #tv
Ajánlott cikkek