Egyéb kategória

Ezért ne ijedjetek meg, ha szerelmesek lettetek a legjobb barátotokba!

Szerintem kevesebben vannak azok, akik azt gondolják, fiú és lány között nincs barátság. Sokan mégis kiállnak az ilyen kapcsolatok mellett, amivel nincs is baj. Véleményem szerint is inkább előbbi eset a gyakoribb, hiszen ideig-óráig működik a barátság, de egy idő után valamelyik fél tuti, hogy többet akar majd – még akkor is, ha nem vallja be.
vous - 2015.12.12.
Ezért ne ijedjetek meg, ha szerelmesek lettetek a legjobb barátotokba!

Amikor a legjobb barátnőnknek vázoljuk fel a helyzetet, hogy bizony nem egy új fiú, hanem egy „régi”, éppenséggel egy fiú barátunk a kiszemelt áldozat, akiért élünk-halunk, nem mindig kapunk olyan tanácsokat, amiket mondjuk hasznosítani is tudnánk. Először jön az „és ha nem szeret viszont?” kérdés, aztán az „ezzel mindent tönkretehetsz” tanács.

Vannak azonban olyan dolgok, amiket biztos, hogy senki nem mondott nektek, és amiket ti is talán csak egy ilyen tapasztalatból tanultatok meg igazán. Hiszen nem is olyan szörnyű a helyzet, mint gondoljátok! Van egy csomó okom arra, miért is jó az, ha a legjobb barátotokba estetek bele!

1. Mindig tudjátok, mire gondol a másik


Mivel olyan régóta jóban vagytok, hogy már a közösen eltöltött éveket is nehezen tudjátok visszaidézni, ezért kizárt, hogy ne ismernétek egymást annyira, hogy tudjátok, mire gondol a másik. Ismeritek minden rezdülését, gondolatát, gondját, baját, és azt is tudjátok, mivel okozhattok neki igazán nagy örömet. És mi egy jó kapcsolat alapja? A kommunikáció. És abból mi következik? Az előbb felsoroltak mindenképp.

2. Fura lesz a szex

Valószínűleg a hosszú barátságotok alatt már olyan szintre jutottatok, hogy egymás szexuális életéről nagyjából mindent tudtok. Ismeritek a mondást, csajok: a tudás hatalom! Talán nem gondoltátok soha, hogy ti, akik mindent megosztottatok egymással, egyszer egy ágyba kerültök, de itt az idő, hogy kamatoztassátok, amit a barátból lett pasitokról megtanultatok!

Forrás:
instagram.com/couplegoals

3. A huszonnégy óra nem elég


Sokkal több időt akartok majd eltölteni egymással, mint valaha. Barátokként is sokat voltatok együtt, de így, hogy már egy párt alkottok, teljesen más élethelyzetbe kerültetek. Ezeket a szituációkat pedig egyrészt át kell élnetek, másrészt mindig is lesz mit tanulnotok egymásról.

4. Még mindig csinálhattok viccet a másikból


Attól, hogy egy párrá váltatok, még ugyanúgy barátok vagytok, csak egy magasabb szintre emeltétek a kapcsolatotokat. Ha eddig is ugrattátok egymást, viccelődtetek, és humorral oldottátok meg a dolgokat, akkor ez ezek után is működni fog. Az egyetlen különbség annyi, hogy végül egy csókkal zárjátok le az egymással való viccelődést.

5. Állandó félelemmel éltek együtt


A legjobb barátotok már a pasitok. Ami azt jelenti, ha szakítotok, mert nem működik köztetek a dolog, akkor nemcsak az exetekké válik, hanem egy barátot is elveszítetek ezzel együtt. Ha pedig nem akartok egy szakítás után egyedül maradni, itt az ideje, hogy keressetek egy második legjobb barátot magatoknak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.