Egyéb kategória

Hódítsatok pezsgő ihlette sminkben a karácsonyi bulikon!

A végzet asszonyáról a sötétebb, sejtelmes színek jutnak eszünkbe. Testre simuló fekete ruha, magas sarkú cipő piros talppal, füstös szem, vörös vagy vizesen csillogó ajkak. Vajon tényleg csak ezekkel a kellékekkel lehetünk csábítóak?

vous - 2015.12.08.
Hódítsatok pezsgő ihlette sminkben a karácsonyi bulikon!

Ahogy a szépség belülről fakad, úgy a csáberőnket is kisugárzásunk adja. Látszik, ha a mély dekoltázs a kirakat része, az erőlködésre szerintem egyre fogékonyabbak vagyunk. Nem ezen múlik.

Az önbizalom, a magabiztosság, a kellem, a báj, az empátia sokkal szexibbé teszik a nőket, mint a rövid ruhácska.

Ezen benső érzéseink tudatában szerintem a smink is más megvilágításba kerül. Natúr színekkel, azoknak csillogós, pezsgőárnyalataival hozzuk elő természetes vonzerőnket.

S ha inspirációt kerestek, forduljatok bátran akár a pezsgősüvegekhez, hiszen közelednek az ünnepek, így kézenfekvő is, nem?

Forrás:
Kerepeczki Anna

Dórit, a szerkesztőség angyalát sminkeltem, akinek arca alapvetően kissé pirospozsgás, ezért egy közepes fedésű alapozóval makulátlanná tettem bőrét, majd a pezsgő ihlette smink így készült lépésről lépésre:

  • Korrektorral világosítottam a szem környékét – ez az egyik kulcslépés a tiszta sminkhez vezető úton. Égszínkék szemeit barack szemfestékkel tettem még élénkebbé, a külső szemzugban pedig barnákat és szürkéket használtam.
  • A vízvonalat sötétbarna ceruzával húztam át, amitől jobban kirajzolódik a szem írisze, a smink elmélyül.
  • A pillákat többször áthúztam szénfekete szempillafestékkel, de vigyázzatok, hogy a végeredmény ne legyen csomós!
  • A pontot az i-re ebben az esetben egy kékesen-türkizesen irizáló glitter adta meg, amelyet a belső szemzugban használtam.
  • A mozgó szemhéj barackszínével keveredve különleges látványt nyújt. Az orcákra hamvas pír került, az ajkakat rózsás hússzínű ceruzával kontúroztam, és csak kevés ajakfényt tettem rájuk.

Ha elkészítettétek a sminket, koccintsatok egyet a barátnőkkel!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek