Egyéb kategória

6 gondolat, ami minden nő fejében megfordul szex közben

Annak ellenére, hogy a szex elméletileg kikapcsolja az agyunkat, néha mindenkinél bevillannak kósza gondolatok. Sőt, valljuk be, elég fura dolgok fordulnak meg a nők fejében szeretkezés közben – szerintem ti is tudjátok, mire gondolok.

vous - 2021.12.16.
6 gondolat, ami minden nő fejében megfordul szex közben

Túl kövér vagyok?

Az általános női problémák egyike – írja a Women'sHealth. "Talán nem erre számított? Egyáltalán kíván még?" Ne aggódjatok, csajok, a pasikat ilyenkor egészen más érdekli, mint az általatok plusznak ítélt kilók.

Forrás:
Giphy.com

Hülyén áll a hajam?

Hát, igen… egy rövid "összebújás" is teljesen összekócolhatja az ember haját. De emiatt ne aggódjatok, a pasik imádják!

Forrás:
Giphy.com

Túl korán lefeküdtem vele?

Nem! Ha úgy érzitek, itt az ideje, akkor felesleges ezen aggódni.

Annyira megennék egy sajtos pizzát

Sajnos az éhségről nehezen felejtkezik meg az ember – főleg, ha a gyomra is korog. Talán az előjáték során bevethetnétek egy-két fincsi ételt! 😉

Bevettem reggel a fogamzásgátlót?

Ne pánikoljatok! Gondoljátok át a dolgokat, és tegyétek meg időben a szükséges lépéseket, ha nem akartok hetekig emiatt aggódni.

A fenébe! Pont most jött ki a kedvenc sorozatom új része. Mit csináljak?

Hát, nehéz kérdés. Döntsetek okosan!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.