Egyéb kategória

Így viseljétek a tél egyik legtrendibb darabját, a pulcsiruhát

Elérkeztünk az év egyik leghidegebb hónapjához, végleg elrakhatjuk a tornacipőket és elővehetjük kedvenc csizmáinkat. Nemcsak a történelem, de a divat is ismétli önmagát. Visszatértek az imádott pulcsiruhák, amik a hideg hónapokban nagyon jól jönnek majd!
vous - 2015.12.06.
Így viseljétek a tél egyik legtrendibb darabját, a pulcsiruhát

Hasonló ruhákat ugyan már mutattunk nektek, amik tökéletes választások lehetnek a karácsonyi vacsorára, most mégis kicsit más stílusban gondolkodtunk. Ezek a pulcsiruhák ugyanis már ránézésre melegek. A rövidebbeket felvehetitek az idei év legtrendibb cipőjével, a térd fölé érő csizmával. A hosszabbakat pedig egy csinos magas sarkúval az ünnepekre vagy a céges bulira, vagy ősszel és tavasszal egy laza tornacipővel is nyerő választás lehet.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!