Egyéb kategória

12 dolog, amit csak a leggingsimádó lányok érthetnek

Már mindenki tudja, az is, aki szereti a leggingseket, hogy a cicanadrág NEM nadrág! Mindettől függetlenül minden lány szereti őket. Pizsinek tökéletes, otthonra, melegítő helyett jó választás, és hosszú pólóval simán fel lehet venni. Szépen lassan pedig eljön a pillanat, amikor a leggings farmernek képzeli magát...
vous - 2015.12.07.
12 dolog, amit csak a leggingsimádó lányok érthetnek

A cicanadrág egy vastag harisnya. És igen, emiatt mondtuk azt korábban, hogy a leggingseket száműzni kéne a szekrényből, a mamuszcipővel együtt. Mégis, van pár ok, amiért imádjuk őket. Mármint azon túl, hogy a nyakunkba is tudjuk tenni benne a lábunkat, és nem nyom, szúr, húz, hasonlók. Kényelmes, az biztos. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan lehet csinosan hordani ezeket a darabokat, itt megnézhetitek.

Íme 12 dolog, amit csak a leggingsimádó csajok érthetnek!

1. NAGYON kényelmes

De tényleg. Nemcsak azért, mert nagyjából semmi anyag nincs benne, hanem mert a varrás is laza, nem szorít, nem nyom, nem vág bele a bőrötökbe. El sem tudtok képzelni jobb ruhadarabot a hideg estékre.

2. Rengeteget vehetünk belőle

Az emberek általában azt hiszik, ha valaki állandóan cicanadrágot hord, akkor egyetlenegy darab van a szekrényében. Elvégre ha mindennap ugyanolyan ruhát veszünk fel, senki nem arra gondol, hogy biztos kettő van belőle neki. Pedig a leggingseknél ez pont így van. Mindegyik egyforma, és nagyon sok van a szekrényetekben.

3. Vannak alkalmi leggingsek


Mert igen, van egy speckó leggingsfiók a komódotokban, amikben a különleges alkalmakra tartogatott nadrágok vannak. Ezeket pedig felvehetjük buliba, randira, és külön cicanadrágotok van a szülinapotokra.

4. Rendkívül sokoldalú


Legalábbis abból a szempontból biztos, hogy mindenhez megy. Szoknyához, hosszú felsőhöz, pulcsihoz, ruhához. Mindennel jól néz ki. Annyira multifunkcionális, hogy az már tényleg hihetetlen.

Forrás:
giphy.com

5. Alváshoz is tökéletes


Ha igazán kényelmes pizsamára vágytok, akkor tuti, hogy a cicanadrág lesz a ti kedvencetek! Ennél kényelmesebb alvószettet nehezen találtok. A leggings egyértelműen a lábak kesztyűje.

6. Utazáshoz a legjobb választás

Vannak lányok, akik nadrágban, mások maxiruhában utaznak. Kár, hogy nem tudják, az egyetlen dolog, amire szükségük van egy pár leggings. Nemcsak azért, mert kényelmes, de minden időjárásnak megfelel.

7. Az az állandó diszkrimináció…


Mivel mindenki azt vallja, a cicanadrág nem nadrág, ezért folyamatosan azzal szembesültök, hogy a barátaik beszólnak, amiért ti mégis hordjátok. Ilyenkor kicsit idegesek lesztek, de sajnáljátok is őket, amiért életük végéig kényelmetlen farmerokat fognak hordani.

8. NAGYON meleg


Egyszerűen nem volt még rá példa, hogy fázott volna a lábatok benne. Ez biztos azért van, mert varázserővel bírnak.

9. Dupla réteg

Amúgy meg bármikor felvehetünk kettőt egyszerre. Az alsó S-es, a felső M-es, probléma megoldva!

10. Van egy különleges darab


Számotokra a leggings kicsit olyan, mint másoknak az a bizonyos egy darab, überszexi fehérnemű. Amíg mások utóbbit veszik fel a várva várt randira, nektek ott az a cicanadrág, amiben szupervonzónak érzitek magatokat.

11. A farmerek az igazi ellenségeitek

Inkább vállaljátok annak az esélyét, hogy letartóztatnak titeket, amiért kilátszik a leggings alatt a bugyitok, minthogy olyan kényelmetlen borzalmakat vegyetek fel, mint egy normális nadrág.

12. Állandóan pakolgatjátok őket


El sem tudtok képzelni jobb péntek esti programot, mint azt, hogy a Pinteresten tárolási ötleteket nézegessetek, és új helyre pakolhassátok kedvenc darabjaitokat. Álomprogram.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek