Egyéb kategória

Bakancslista Mikulástól karácsonyig – mit írnátok hozzá?

Az év vége gyakran a nagy összegzésekről és az új tervek megfogalmazásáról szól. Sokan tesznek újévi fogadalmakat, ám mi itt a szerkesztőségben úgy gondoltuk, nem ígéreteket teszünk magunknak, hanem megfogalmazzuk azokat az apró, vicces dolgokat, amik boldogságot hozhatnak a fagyos, hideg napokra. YOLO!
vous - 2015.12.06.
Bakancslista Mikulástól karácsonyig – mit írnátok hozzá?

Készítettetek már téli bakancslistát? Nos, ha eddig még nem, azt javaslom, lássatok hozzá, és meglátjátok, nagyon vidám és kalandos téli hónapoknak nézhettek elébe. Mi, VOUS-lányok összegyűjtöttük a legbolondosabb, ötleteinket. Én pedig egy grafikán megmutatom nektek őket. A listát látva egészen biztos, hogy nem fogunk unatkozni. Szóval elő a papírral és a ceruzával, tervezzetek és álmodozzatok!

És íme a mi bakancslistánk:

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Eszter, a főszerkesztőnk:

Az az ötletem támadt, hogy csillogós pulcsiban és nadrágban megyek munkába. Végül is már csak a nadrágot kell beszereznem, és egész nap ragyogó szerelésben dolgozhatok.

Sophie, a VOUS hírszerkesztője:

Ezen a télen szeretném bevállalni, hogy nem a legvastagabb pamutharisnyámban vagy leggingsemben megyek bulizni, hanem egy szexibb, vékonyabban.

Zsófi, a fotórovat vezetője:

Nagy tervem idén először nem december 23-ra hagyni az ajándékok beszerzését. Ezenkívül szeretnék heti háromszor edzeni és méregteleníteni, így készítve fel magamat a karácsonyi dőzsölésre.

Egyetek okosan karácsonykor is!

Aki követi Zsófit, készüljön arra, hogy a sok mozgás és az egészséges táplálkozás után valószínűleg kevésbé kívánja majd a habos süteményt vagy a nagy zabálást. Az ünnepek alatt érdemes odafigyelni arra, hogy egészséges ételek kerüljenek az asztalra. Ebben segít a Még idén! kampány.

A Még idén! kampányról tájékozódhattok a kampány startvideójából, illetve Facebook-oldalán is találhattok további információkat vagy csemegézhettek életmódváltással kapcsolatos írásainkból, videóinkból.

Tini, a VOUS szenior szerkesztője:

Ez a karácsony a kézzel készített ajándékok karácsonya lesz. És most nem kényszer miatt, hanem mert így szeretném. Ráadásul már megvettem egy csomó alapanyagot: arany, ezüst, hóspray-ket, csillogó díszeket. Már most a lakás minden pontján csillámpor van. A porszívó nem szívja fel, a felmosás pedig nem tünteti el.

Újságírónk, Andi:

Nagy tervem egy csajos, dekor-ajándékötletet megvalósítani a barátnőknek. Ha minden jól megy, ehető fám lesz, habcsókokkal, mézeskalácsokkal. És szerzek egy időutazó gépet, mert nem tudom, hogy ezt hogy fogom a meló-vizsgaidőszak-ajándékkeresés Bermuda-háromszögében kivitelezni.

És én?

Lehet, idén becsomagolom magam karácsonykor, szerintem mókás lenne. Egyébként szeretem a vicces karácsonyi fejdíszeket, így biztos, hogy magamra aggatok majd valamit a fa díszítése közben. Nagyon szeretnék spontán elutazni valahova a tél folyamán. A legszuperebb az lenne, ha mindezt olyan helyre tenném, ahol csodás idő van.

Ajánlott cikkek