Egyéb kategória

Nem diétázik és nem számol kalóriákat, mégis csodásan fest a modell

A modellekről általában azt gondoljuk, hogy életük nagy részében koplalnak, diétáznak a tökéletes alak eléréséért. Kivéve a következő plus-size modellt, aki teljes vállszélességgel áll ki a természetesség mellett.
vous - 2015.12.05.
Nem diétázik és nem számol kalóriákat, mégis csodásan fest a modell

Iskra Lawrence egy 25 éves modell, akit az ELLE fedezett fel, amikor még csak 13 éves volt. Mindig is arra törekedett a karrierje során, hogy kialakítson egy pozitív képet minden nő fejében a saját testükről. Amikor a jelenlegi ügynökségével szerződött, rádöbbentették arra, hogy nem kell több méretet lefogyni ahhoz, hogy sikeres modell váljon belőle.

Csak a legjobbat kell kihozni magából. Iskrának egyébként 46-os a mérete, de állítja, hogy hat éve nem diétázott, sosem számolta a kalóriákat, inkább az egészségre törekedett. Szeret zöldségből és gyümölcsből készült turmixot inni reggel, viszont a pizzát sem veti meg. Nem von meg magától semmi jót, mégis csodálatosan fest.

Az Instagramon pedig már több mint 400 ezer követője van, meg is tudom érteni, miért ilyen magas a szám. A következő képe viszont még az eddigieknél is nagyobb sikert aratott:

Forrás:
Instagram/iamiskra

Nem is a kép, hanem az üzenet, amit a kép mellé címzett, több mint 30 ezer ember tetszését nyerte el. Szerintem mindenkinek érdemes lenne fejben tartani a következő sorokat:

Ó, helló, igen, ezen a képen a fenekem van, de tudjátok, miért? Mert nem tüntettem el a striáimat, sem a narancsbőrömet, ez az én testem. Szeretem megmutatni a világnak, hogy milyen magabiztos vagyok, mivel a társadalom csak a hibáinkra hívja fel a figyelmet. Én azt mondom: kit érdekel? Több vagy, mint a tested, neked kell eldöntened azt, hogy mi a szépség.

Megküzdöttünk a saját szépségünkért

Akad, aki egész életében küzd teste tökéletlenségével. Nehezen megy az elfogadás. A léleknek könnyebb a takargatás. Vagy mégsem? Néhány hete fellebbentettük a fátylat. Tükör elé perdültünk, kamera elé álltunk. Szembenéztünk önmagunkkal, elengedtünk görcseinket, és megmutattuk nektek a „hibáinkat”. Tegyétek ti is ezt. Bátran!

Nézegessetek még több fotót Iskráról

Forrás:
Instagram/iamiskra

Forrás:
Instagram/iamiskra

Forrás:
Instagram/iamiskra

Forrás:
Instagram/iamiskra

Forrás:
Instagram/iamiskra
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.