Egyéb kategória

Nincs elég hely a telefonotokon? Ezeket töröljétek le róla gyorsan!

Szerintem mindenkinek ismerős az az érzés, amikor videóznátok vagy fényképet készítenétek a telefonotokkal, majd megjelenik a figyelmeztető értesítés, hogy nincs több tárhely. Van ennél dühítőbb érzés? Nem hiszem. Most segítek, mit töröljetek ahhoz, hogy elég hely legyen a mobilotokon.
vous - 2015.12.04.
Nincs elég hely a telefonotokon? Ezeket töröljétek le róla gyorsan!

A „nincs elég tárhely” probléma szerintem leginkább az iPhone-okra jellemző, mivel ezeknek a telefonoknak még csak nem is lehet bővíteni a memóriájukat. A többi telefonnál megoldható egy nagyobb memóriakártyával és bármi mással. Na de ha nem bővíthetjük a tárhelyet, akkor mégis hogyan nyerjünk szabad helyet?

Nekem az első gondolatom egyből a fotók. Túl sok a screenshot az instagramos képekről vagy éppen azokról a beszélgetésekről, amiket továbbküldtetek a legjobb barátnőtöknek, sok a lementett háttérkép, amit amúgy sem fogtok használni. A zenékről ne is beszéljünk, egyszer nem hallgattátok még meg, de nincs szívetek letörölni, mivel tuti, hogy akkor lesz majd kedvetek meghallgatni, amikor már letöröltétek.

Forrás:
giphy.com

Úgy tűnik, nem a fotókból és a zenékből nyerhetjük a legtöbb szabad helyet. Ha a következőket mind kitörlitek a telefonotokból, akkor sok felesleges adattól szabadulhattok meg:

  • üzenetek
  • híváslista-előzmények
  • hangposta
  • Safari böngésző előzmények
  • nem használt kontaktok
  • applikációk, amiket nem használtok
  • emlékeztetők
  • videók
  • e-mail fiók törlése és újratelepítésre

És indulhat is a hétvégi szelfizgetés!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!