Egyéb kategória

Milyen zene illik a vezetési stílusotokhoz? Ebből a tesztből kiderül

A zene mindenki életében különleges szerepet tölt be. Akkor is zenét hallgatunk, ha vidámak vagyunk és akkor is, ha nem éppen rózsás a helyzetünk. Így alig van olyan ember, aki például vezetés közben ne hallgatna valamit, még ha csak a rádióból is szól. A következő teszt erről szól.

vous - 2015.12.01.
Milyen zene illik a vezetési stílusotokhoz? Ebből a tesztből kiderül

Mindenkit más inspirál, ihletet sok mindenből meríthettek: a divatból, a művészetből, a zenéből – csak hallgassatok az ösztöneitekre. Személy szerint a zenéhez mindennél jobban kötődöm, mivel azzal kelek és fekszem. Ha bal lábbal keltem fel, akkor jó lesz Adele Hello című száma, csak hogy még tovább rontsam a depressziómat. Ha pedig vidáman kelek, akkor a legpörgősebb zenék mellett teszem le a voksomat.

Azt amúgy tudtátok, hogy már léteznek olyan, a most kapható autókba beépített alkalmazások, amelyek segítségével az épp kedvenc zenéiteket hallgathatjátok vezetés közben? A playlisted már megvan? Kattintsatok ide és alakítsátok hozzátok a legjobban illő autót is!

De azt tudjátok, milyen zene illik legjobban a vezetési stílusotokhoz? A következő tesztből kiderül:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.