Egyéb kategória

Milyen zene illik a vezetési stílusotokhoz? Ebből a tesztből kiderül

A zene mindenki életében különleges szerepet tölt be. Akkor is zenét hallgatunk, ha vidámak vagyunk és akkor is, ha nem éppen rózsás a helyzetünk. Így alig van olyan ember, aki például vezetés közben ne hallgatna valamit, még ha csak a rádióból is szól. A következő teszt erről szól.

vous - 2015.12.01.
Milyen zene illik a vezetési stílusotokhoz? Ebből a tesztből kiderül

Mindenkit más inspirál, ihletet sok mindenből meríthettek: a divatból, a művészetből, a zenéből – csak hallgassatok az ösztöneitekre. Személy szerint a zenéhez mindennél jobban kötődöm, mivel azzal kelek és fekszem. Ha bal lábbal keltem fel, akkor jó lesz Adele Hello című száma, csak hogy még tovább rontsam a depressziómat. Ha pedig vidáman kelek, akkor a legpörgősebb zenék mellett teszem le a voksomat.

Azt amúgy tudtátok, hogy már léteznek olyan, a most kapható autókba beépített alkalmazások, amelyek segítségével az épp kedvenc zenéiteket hallgathatjátok vezetés közben? A playlisted már megvan? Kattintsatok ide és alakítsátok hozzátok a legjobban illő autót is!

De azt tudjátok, milyen zene illik legjobban a vezetési stílusotokhoz? A következő tesztből kiderül:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.