Egyéb kategória

5 étel, ami segít bevonzani a szerelmet

Ti hallottatok már arról, hogy az, amit megesztek, befolyásolhatja a szerelmi életeteket is? Bizony így van! Ha olyan ételeket esztek, melyek jó hatással vannak az egészségetekre, akkor a lelketek is megerősödik. Íme, öt élelmiszer, ami segít begyógyítani a megtört szív sebeit és bevonzani az új szerelmet!
vous - 2015.11.30.
5 étel, ami segít bevonzani a szerelmet

1. Zöld levelek

A zöld leveleknek magas a magnéziumtartalma, ami a szív és az agy működésében is fontos szerepet játszik. Elegendő ásványi anyaghoz juttatják a szervezetet, valamint csökkentik a vérnyomást, a stresszt, a depressziót és a szorongást. Ha úgy érzitek, itt a világ vége, és már soha nem lesztek boldogok, rágcsáljatok el néhány levelet, és jobban fogjátok magatokat érezni!

Forrás:
pixabay.com

2. Kakaópor

Régen a mexikóiak a „szív vérének” hívták a kakaót, mert megakadályozza a koszorúér elzáródását. Az ősi mítoszok szerint ha kakaót esztek, akkor a szívetek és az agyatok közt megszűnik a konfliktus – írja a Mindbodygreen. Szóval, ha például az eszetekkel tudjátok, hogy el kéne engedni a volt pasitokat, de a szívetek még nem áll készen, kanalazzatok egy kis kakaóport, hátha segít!

Forrás:
pixabay.com

3. Friss gyümölcsök

Gondoljatok csak bele, pont erre van most szükségetek: egy kis nyers üzemanyagra, ami feltölt titeket. A friss gyümölcsök hatalmas löketet tudnak adni ahhoz, hogy új fejezetet nyissatok az életetekben.

Forrás:
pixabay.com

4. Gyömbér

Kénben gazdag, segít feloldani a felesleges kalciumot a szervezetetekben. Ha rendszeresen fogyasztjátok, érezni fogjátok, hogy feltöltődtök energiával, és elég erősnek érzitek magatokat ahhoz, hogy belekezdjetek valami újba.

Forrás:
pixabay.com

5. Retek

A retek nemcsak a szíveteknek jó, de mattítja a zsíros bőrt és segít elégetni a kalóriákat is. Megszépít titeket, miközben a szíveteket is erősíti – pont erre a kombinációra van most szükségetek!

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek