Egyéb kategória

Megvan a tökéletes ruha karácsonyra, minden testalkatra

Kevesebb mint egy hónap van hátra karácsonyig. Bár a kötelező családi összejöveteleken a finomabbnál finomabb ételek és sütemények kapják a fő szerepet, azért nektek sem kell csüggednetek! Ezekben az egyszerű darabokban ti is ragyoghattok a karácsonyfa mellett!
vous - 2015.11.30.
Megvan a tökéletes ruha karácsonyra, minden testalkatra

Már számoljuk vissza a napokat az év legszebb ünnepéig, alig várjuk, hogy szüleink és nagyszüleink finomságaival tömhessük meg a hasunkat, azért bennünk, lányokban ilyenkor is van egy kis félelem. A sok jó érzés mellett – például hogy nem nekünk kell főznünk – akad valami, amiben nem mindig tudunk dűlőre jutni. A ruha. Amiben megjelenünk a család előtt, ami rajta lesz az összes családi fotón, és ami nem lehet túl szexi vagy merész sem, de mégis csinossá varázsol minket.

Van egy ruha, ami erre az alkalomra tökéletes választás. Minden testalkatra illik, mindenkinek jól áll. Angolul a „cape dress” nevet viseli, mi pedig egyértelműen őt neveztük ki az idei karácsony legjobb ruhaválasztásának. Lehet kötött vagy sem, garbó vagy kivágott. Kicsit mutat, de mégsem túl sokat, máskor is fel lehet venni, több mindennel lehet kombinálni. Legyen az térd fölé érő csizma, harisnya vagy szövetkabát, teljesen mindegy. Ráadásul minden testalkathoz tuti választás.

Íme, az idei karácsony jolly joker ruhái

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!