Egyéb kategória

Most a macaronhaj az Instagram kedvence

Ha azt mondom, macaron, egyből a sokszínű, szivárványos, édes sütemény jut eszünkbe. Amibe beleharapnánk, és hónapokig majszolnánk, ha arról lenne szó. Gondoltátok volna, hogy a híres finomságból mára hajtrend lesz?
vous - 2015.11.22.
Most a macaronhaj az Instagram kedvence

Csillogós száj és haj, ombre és balayage, sellőhaj és olajfoltos trendek, amiket egyre több nő érez magáénak. Már én sem tudom követni, mikor mi a trendi és mi számít divatosnak. Az viszont tuti, hogy a legújabb macaron ihlette, szivárványos hajért nem túlzottan vagyok oda. Kicsit olyan, mint a korai farsangi készülődés, egyszarvúak és csillámpónik jutnak az eszembe róla.

A Las Vegas-i Shelley Gregory találta ki a színkavalkádot, amit akkor álmodott meg, mikor macaronboltban járt Párizsban.

A szivárványos haj kicsit túl sok. Valami olyat akartam, ami színes, mégis finom a látványa

– nyilatkozta a Cosmopolitannek a fodrász.

Hogy ez most feltűnési viszketegség-e, vagy egyszerű, újdonság utáni sóvárgás, döntsétek el ti.

@lechoixtrois által közzétett fénykép,

@msaliya által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.