Egyéb kategória

„Jaj, de édes!” – A Nemzetközi Macskakiállításon jártak a VOUS-lányok

Két VOUS-lány, Niki és jómagam úgy döntöttünk, hogy ellátogatunk a hétvégén megrendezett Nemzetközi Macskakiállításra, ahol egymás hegyén-hátán vannak a legédesebb kiscicák a földkerekségen. Gondolhatjátok, mennyire olvadoztunk.
vous - 2015.11.21.
„Jaj, de édes!” – A Nemzetközi Macskakiállításon jártak a VOUS-lányok

Még soha nem voltam macskakiállításon, ami azért fura, mert imádom a cicákat. Éppen ezért, mikor Niki megemlítette, hogy november 21–22-én rendezik meg a Lurdy Házban a Nemzetközi Macskakiállítást, gondolkozás nélkül igent mondtam.

Macskaimádóként nem hagyhattam ki. Azt nem is kell mondanom, hogy abban a két órában, amit ott töltöttünk, a „Nézd, milyen édes!” és „Úgy megsimogatnám!”, illetve a „Na jó, nekem kell egy macska” mondatok követték egymást felváltva.

Bár nemcsak cicákat mutattak be a rendezvényen, hanem törpesüniket és magyar óriásnyulakat is. Nos, azt azért nem gondoltam volna, hogy az óriásnyúl tényleg ekkora. Ha nem lett volna ketrecben, még meg is ijedtem volna.

Forrás:
Harnisch Kitti

Kétszer két kezem is kevés, hogy megszámoljam, hány macskafajtát láttunk összesen. Viszont azt nagyon rosszul viseltük, hogy ketrecbe voltak zárva a cicák, és csak néhány gazdi engedte meg, hogy megsimogassuk a kedvenceiket.

Egy kedves cicatulaj be is avatott minket abba, hogy miért nincsenek oda a gazdik azért, hogy idegenek hozzányúljanak a kedvenceikhez. Elmondása szerint az emberek keze tele van baktériummal, és vele már előfordult, hogy egy kiállítás után rengeteg pénzt kellett otthagynia az állatorvosnál, mivel fertőzés áldozata lett a cica a sok simogatástól.

Belefutottunk egy híres cicába is, ami több éve még egy bankreklámban is szerepelt. Nézzétek csak!

Forrás:
Harnisch Kitti

Most viszont beszéljenek a szavak helyett a képek, tudom, hogy az édes cicusokra vagytok kíváncsiak.

A legtündéribb, szinte öröm ránézni

Forrás:
Harnisch Kitti

A legszeretetéhesebb páros

Forrás:
Harnisch Kitti

A legszebb cica (szerintünk), ami egyébként bengáli fajta

Forrás:
Harnisch Kitti

Ő már nagyon unta a rendezvényt

Forrás:
Harnisch Kitti

Mégis hogy lehet ilyen aranyos?

Forrás:
Harnisch Kitti

Végül pedig a legmorcosabb – a gazdája szerint is

Forrás:
Harnisch Kitti

Igazából vagy 200 képet meg tudnék nektek mutatni a cicákról, de az mégis túlzás lenne. Ha viszont macskabolondok vagytok, akkor nézzétek meg, miért olyan válogatósak és mitől félnek a legjobban a cicák.

Ajánlott cikkek