Egyéb kategória

A nagy harisnya ügy: ezért imádjuk és utáljuk egyszerre

Reggel van, eldöntitek, hogy szoknyás lányok lesztek aznap, nyúltok a harisnyátok felé, felhúzzátok, és úgy érzitek, nektek van a legformásabb lábatok. Majd a nap felénél kis híján sírva fakadtok, és ennek az egyetlen oka a harisnyátok. Szeretjük és gyűlöljük. Hullámvasutazás vele az élet.
vous - 2015.11.20.
A nagy harisnya ügy: ezért imádjuk és utáljuk egyszerre

Egy harisnya minden nő fehérneműs fiókjában ott van, anélkül nem lehet teljes a ruhatáratok. Mégis olyan se veled, se nélküled kapcsolat alakul ki köztetek és a harisnyátok között, mert fel is vennétek meg nem is. Túl sok bosszúságot okoz, és mégis, nem tudunk lemondani róla.

Íme 5 dolog, amit szívből gyűlölünk a harisnyákban, és 5 dolog, amivel örökre magához láncolt bennünket. Kezdek a pozitív dolgokkal, mert optimistaként a jó dolgok előbb eszembe jutnak:

Összetart

Vitathatatlanul ez az egyik legnagyobb pozitívuma. Felhúzzátok, és még a formátlan lábakból is szexi virgácsot csinál, nem beszélve arról, hogy még a kilókat is lecsalhatjátok a lábatokról, csípőtökről, sőt még a hasatokról is!

Stílust ad

Még a legegyszerűbb szetteteket is feldobja egy jól megválasztott harisnya. Lehettek visszafogottan dögösek egy szexi fekete pöttyös darabbal, de vidámak, bohókásak is egy élénk színű, mókás mintájúval. Csak a fantáziátok szab határt!

Sok mindenre jó

Forrás:
rukarme.tumblr

Nem kell kidobnotok az elszakadt darabokat, mert számos dologra felhasználhatjátok! Festék szűrésére, párnakitömésre, de házi mosogatószivacsot is készíthettek belőle!

Télen is szoknyázhattok

Már annyiféle méretű, vastagságú harisnya van a boltokban, hogy simán télen is kimerészkedhettek rövid ruhában, de az extrán fázósok nadrág alá is felhúzhatnak melegítőnek egy vékony darabot.

Jótékonyan takar

A fehér bőrű lányoknak természetesebb világos bőrszínt kölcsönöz, és eltakarja a visszereket, foltokat, de még az apró pihéket is, amiket nem volt időtök reggel lerántani magatokról.

Forrás:
gorolus.tumblr

Az viszont már egyáltalán nem tartozik a kedvelt dolgok közé, hogy egész nap rettegtek attól, hogy mikor szakad ki, mikor fut le egy szem a harisnyátokon. Mert ez gyakorlatilag bármikor megtörténhet, ez egy harisnya legfőbb gyengéje.

Lefut egy szem

Sosem veszitek észre a pillanatot, mikor megtörténik, csak azon kapjátok magatokat, hogy egy csík éktelenkedik a combotok oldalán. Ennél már csak az rosszabb, ha egy szemkezdeményt vesztek észre magatokon, mert onnantól kezdve egész nap úgy fogtok mozogni, mint aki lassított filmben szerepel. Szentül hisztek benne, hogy ha nem csináltok egy hirtelen mozdulatot, nem fog bekövetkezni a legnagyobb harisnyakatasztrófa. Megfogadjátok azt is, hogy este beteszitek az új harisnyátokat a fagyasztóba.

Ráncolódik

És ettől úgy érzitek, mintha ráncos szőrtelen macskák lennétek.

Csíp

Forrás:
bublegumpulp.tumblr

Főleg a feneketeknél. És többnyire nincs mód rá, hogy elmulasszátok, hacsak le nem vetitek a harisnyát.

Sosincs belőle elég

Mert egy nap akár több darabot is elhasználtok, és mindig reggel jöttök rá, hogy nincs több. Pedig múlt héten vettetek egy tucatot, és így kezdődik a reggeli para: akkor most mit vegyek fel, szoknya helyett?!

Nincs ennél sebezhetőbb tárgy

Forrás:
realitytvgifs.tumblr

Tele van gyenge pontokkal. Kilyukadhat a nagylábujjatoknál, beakadhat a szék szélébe, de az asztal alsó részébe is belehalhat. A csizma cipzárjáról már ne is beszéljünk, meg a tépőzárakról! Az pedig még rosszabb, mikor kibolyhosodik. ÁÁÁÁÁ!

Ennek ellenére nem tudunk nélküle létezni. Mert csinos, és mert minden lánynak kell, hogy legyen.

Ajánlott cikkek