Egyéb kategória

Egyedülálló apa szívszorító posztján pityereg az internet

A 21 éves Richard Johnson januárban apuka lett. A felhőtlen boldogság azonban nem tartott sokáig, a most 10 hónapos kislány anyukája ugyanis elhagyta őket. Így a férfi lépett a helyébe, akinek nagyon sok dolgot rövid idő alatt kellett megtanulnia.
vous - 2015.11.18.
Egyedülálló apa szívszorító posztján pityereg az internet

Richard Johnson ahelyett, hogy szomorkodna, hogy felesége elhagyta, inkább próbál arra összpontosítani, hogy a lányának a lehető legjobb életet biztosítsa. A kislány miatt még hajat fonni és körmöt lakkozni is megtanult. Sőt, rábukkant egy olyan Facebook-oldalra, ami apukáknak szól, és ennek segítségével minden gyereknevelési kérdésére választ kapott. John egy szívszorító posztban köszönte meg az oldal mögött álló emberek segítségét – sorai pedig megállíthatatlanul terjedni kezdtek az interneten.

A nevem Richard Johnson, és egy gyönyörű kislány, Persephone apukája vagyok. Az anyja körülbelül egy hónappal a születése után elhagyta őt.

Még mindig nem tudjuk, hogy pontosan miért, de valószínűleg a szülés utáni depresszió miatt. Néhány héttel ez után véletlenül találtam meg az oldalt. Nagyon féltem és ideges voltam, hogy egyszerre két szülő feladatát kell teljesítenem. Nem voltam biztos abban, hogy meg tudom csinálni.

Forrás:
Faceboook/Richard Johnson

Elolvastam minden ‘friss szülő’-könyvet, amit csak találtam, és rengeteg időt töltöttem azzal, hogy Youtube-videókat nézek a hajfonásról és a körömlakkozásról. Aztán megtaláltam az oldalt, és rájöttem, más apukák is vannak hasonló helyzetben. Az oldal önbizalmat adott és nagyon sokat segített nekem.

Most én vagyok az, aki tanácsot ad a barátoknak ebben a témában. A lányommal meg szerettük volna köszönni a segítségeteket.

A poszt hamar terjedni kezdett, rengetegen lájkolták, és számtalan pozitív hozzászólás érkezett. Én – és szerintem mindannyian – pedig egy dologban teljesen biztos vagyok: Persephone nagyon szerencsés, hogy ilyen bátor és szerető apukája van.

Ajánlott cikkek