Egyéb kategória

Elképesztően borzalmas hajtrend hódít az Instagramon

Már szinte meg sem lepődöm azon, hogy a divat világa milyen nem várt fordulatokat vesz nap mint nap. Elképzelni sem tudom, miért érez valaki késztetést arra, hogy a haja tövét csillámporral kenje be. Halloween elmúlt, vagy ez már a korai készülődés a farsangra? Mert akkor nagyon le vagyok maradva.
vous - 2015.11.13.
Elképesztően borzalmas hajtrend hódít az Instagramon

A csillámos szájjal még úgy-ahogy kibékültem, mert képeken jól néz ki. De a legújabb hajtrend, ami az Instagramon kezdett hódítani, egyszerűen borzalmas. Egy Victoria’s Secret-divatbemutatón mondjuk jól nézne ki. A való életben meg… Hát ott nem. Arról meg már nem is beszélve, hogy hogyan szedik ki a hajukból! Szerintem kicsit olyan, mintha a lányok hajában a korpa csillogna. Ízlések és pofonok.

Hogyan készül? Hajzselét kell összekeverni csillámporral és ujjal vagy ecsettel fel kell vinni a haj tövére. Nem szeretném átélni, ahogy ezt az izét épp kimosom a hajamból.

@alloroisin által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.