Persze, imádjuk és a legnagyobb boldogságforrás, félünk is tőle, hiszen egyből popsira szalad. De kit érdekel, ha egyszer olyan finom? Fehércsoki, étcsoki, mogyorós, vagy valami nagyon extrém, teljesen mindegy. A csoki jöhet akármikor!
Vegyetek magatokhoz egy táblával, merüljetek el a csoki világában, és ismerkedjetek meg a legkedvesebb édességgel közelebbről!
1. A csoki az egyetlen olyan étel, ami megolvad a testhőmérséklettől. Abban a pillanatban, ahogy eléri a nyelvünket olvadni kezd. Az M&M’s-et azért kezdték el gyártani, hogy a katonák is élvezhessék a csokit, anélkül, hogy megolvadna a zsebükben.
2. Az étcsoki csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
3. A csokoládé, ahogy bevesszük a szánkba stimulálja az agyat, így javul a koncentrációs képességünk. Ide kattintva megnézhettek további természetesebb módokat arra, hogy könnyebben tudjatok koncentrálni és teljesíteni.
4. Ez a mennyei finomság növeli a pulzust, így sokkal jobban zakatol a szívünk csokievés közben, mint amikor csókolózunk. Bár hiába ver tőle jobban a szívünk, ha sok csokit eszünk elhízunk, és kevesebb az esélyünk csókolózni. Szomorú!
5. A fehércsoki igazából nem is csoki, hiszen nincsen benne kakaóbab.
6. A csoki remek stresszoldó, ideiglenesen blokkolja a fájdalmat és a szorongást. Ha ebben nem hisztek, nézzétek meg, mivel oldhatjátok még jobban a feszkót!
Na, éppen milyen csokit esztek?