Egyéb kategória

Fejfájást szüntethet meg a piercing, ha jó helyre teszitek

Amit eddig gondoltatok a piercingről az most gyökeresen meg fog változni. Anyáink tiltottak tőle, most azonban lehet, hogy ők is megenyhülnek.
vous - 2015.11.12.
Fejfájást szüntethet meg a piercing, ha jó helyre teszitek

A piercing ugyanis megoldást jelenthet azoknak, akik krónikus fejfájásban, migrénben szenvednek. Az a testékszer, ami áthalad a fül legbelső porcán, hatékony módszernek tűnik a fájdalom csillapításban – állítják twitterezők. Bár nincsenek ténylegesen publikált tudományos vagy orvosi vizsgálatok, az internetezők mégis rajonganak a „gyógymódért”.

Migraine suffers, here’s my verdict on the Daith Piercing… I had the piercing done in April after my friend, Torrie,…

Szerző: Nicole Bandes2013. november 14.

A Huffingtonpost rávilágított, hogy a piercing tulajdonképpen akupunktúrás tűként működik, a bőr alá jutva stimulálja az idegeket. Ez eredményezi, hogy a test olyan fájdalomcsillapító anyagokat termel, mint például az endorfin.

Én azért maradok a hagyományos piruláknál! Ti mit gondoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!